Χρυσοχοΐδης: Θα πάω σήμερα με τον 15χρονο γιο μου να δούμε τον Τζόκερ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης EUROKINISSI

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη του τοποθέτηση για την αστυνομική παρέμβαση σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας και εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, επιχειρεί έμμεσα να διαχωρίσει τη θέση του. Πως σχολιάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η αστυνομική παρέμβαση σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ανήλικοι που κατάφεραν να μπουν στην ακατάλληλη για κάτω των 18 θεατές ταινία «Τζόκερ», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί έμμεσα να διαχωρίσει τη θέση του με μια άναρτησή του στο Twitter.

Σε αυτή αναφέρει «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», δείχνοντας ότι πιθανώς και ο ίδιος να μη συμφωνεί με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο.

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσοχοΐδης "καρφώνει" Μενδώνη σχολιάζουν από την πλευρά τους στελέχη της Κουμουνδούρου, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Δημοσίας Τάξης. Ειδικότερα αναφέρουν: "Για τη χιουμοριστική ανάρτηση Χρυσοχοΐδη είναι εμφανές ότι "καρφώνει" για το φιάσκο την υπουργό της κυβέρνησής του, κα Μενδώνη. 

Εν τω μεταξύ, η ανάρτηση του υπουργού έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία καταδίκασε τα περιστατικά και διευκρίνισε ότι το ΥΠΠΟ δεν έδωσε καμία εντολή ούτε είχε γνώσει των καταγγελιών.

Η υπουργός Πολιτισμού μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1 και γνωστοποίησε ότι υπεύθυνες για την καταγγελία είναι δύο κυρίες - υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες όπως υπογράμμισε έδρασαν αυτοβούλως, υπερβαίνοντας τα καθήκοντά τους.

«Ρώτησα όλη την ιεραρχία, κανείς δεν είχε ιδέα. Σε συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πήρα τα στοιχεία τους, είναι πράγματα υπάλληλοι του υπουργείου. Κινήθηκαν αυτοβούλως προφανώς χωρίς να έχουν ενημερώσει και χωρίς να έχουν καμία εντολή, κι εγώ αναρωτιέμαι για τα κίνητρά τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε κάθε περίπτωση, το ΥΠΠΟ δεν είχε δώσει καμία εντολή και αγνοούσε το θέμα, οι κυρίες αυτές δεν ενημέρωσαν, υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες και γι' αυτό θα κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την τιμωρία τους» ξεκαθάρισε η κα Μενδώνη. Με όλη τη συμπεριφορά τους, όπως πρόσθεσε, υπερέβαλαν των αρμοδιοτήτων τους, λειτούργησαν αυθαιρέτως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ταινία Τζόκερ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΓΑΔΑ για Τζόκερ: Μας κάλεσαν υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και πήγαμε

Μενδώνη για Τζόκερ: Καταδικάζω απόλυτα την εμφάνιση αστυνομικών στους κινηματογράφους

Τσίπρας για Τζόκερ: Την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε ο Χρυσοχοΐδης

Μαρτυρία για το Joker: "Είδα 10 ένστολους να βγαίνουν από το σινεμά ΑΕΛΛΩ"

Joker: Σε ποια χώρα μπορείς να τον δεις από τα 12 σου. Η Ελλάδα και οι άλλες χώρες των 18 ετών και άνω

Joker: Ποιος καθορίζει ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να δούμε μία ταινία στην Ελλάδα

Joker: Έλεγχοι της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την παρουσία ανηλίκων

SHARE:

24Media Network