Χρυσοχοΐδης: Θα πάω σήμερα με τον 15χρονο γιο μου να δούμε τον Τζόκερ

Χρυσοχοΐδης: Θα πάω σήμερα με τον 15χρονο γιο μου να δούμε τον Τζόκερ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Eurokinissi

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη του τοποθέτηση για την αστυνομική παρέμβαση σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας και εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, επιχειρεί έμμεσα να διαχωρίσει τη θέση του. Πως σχολιάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν μέσω της θύελλας αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η αστυνομική παρέμβαση σε δύο κινηματογράφους της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ανήλικοι που κατάφεραν να μπουν στην ακατάλληλη για κάτω των 18 θεατές ταινία «Τζόκερ», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί έμμεσα να διαχωρίσει τη θέση του με μια άναρτησή του στο Twitter.

Σε αυτή αναφέρει «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Τζόκερ», δείχνοντας ότι πιθανώς και ο ίδιος να μη συμφωνεί με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο.

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσοχοΐδης “καρφώνει” Μενδώνη σχολιάζουν από την πλευρά τους στελέχη της Κουμουνδούρου, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Δημοσίας Τάξης. Ειδικότερα αναφέρουν: “Για τη χιουμοριστική ανάρτηση Χρυσοχοΐδη είναι εμφανές ότι “καρφώνει” για το φιάσκο την υπουργό της κυβέρνησής του, κα Μενδώνη. 

Εν τω μεταξύ, η ανάρτηση του υπουργού έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία καταδίκασε τα περιστατικά και διευκρίνισε ότι το ΥΠΠΟ δεν έδωσε καμία εντολή ούτε είχε γνώσει των καταγγελιών.

Η υπουργός Πολιτισμού μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1 και γνωστοποίησε ότι υπεύθυνες για την καταγγελία είναι δύο κυρίες – υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες όπως υπογράμμισε έδρασαν αυτοβούλως, υπερβαίνοντας τα καθήκοντά τους.

«Ρώτησα όλη την ιεραρχία, κανείς δεν είχε ιδέα. Σε συνεννόηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πήρα τα στοιχεία τους, είναι πράγματα υπάλληλοι του υπουργείου. Κινήθηκαν αυτοβούλως προφανώς χωρίς να έχουν ενημερώσει και χωρίς να έχουν καμία εντολή, κι εγώ αναρωτιέμαι για τα κίνητρά τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε κάθε περίπτωση, το ΥΠΠΟ δεν είχε δώσει καμία εντολή και αγνοούσε το θέμα, οι κυρίες αυτές δεν ενημέρωσαν, υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες και γι’ αυτό θα κινηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την τιμωρία τους» ξεκαθάρισε η κα Μενδώνη. Με όλη τη συμπεριφορά τους, όπως πρόσθεσε, υπερέβαλαν των αρμοδιοτήτων τους, λειτούργησαν αυθαιρέτως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα