Χρυσοχοΐδης: Το Μνημόνιο δεν είχε διατάξεις για το χαρτοφυλάκιό μου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Απάντηση στην αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, για βουλευτές που τον απογοήτευσαν δίνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μετά την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, για υπουργούς που τον απογοήτευσαν, που ερμηνεύτηκε ως "βολή' κατά του υπουργού Ανάπτυξης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντηση πως αν τον απογοήτευσε όσο ήταν υπουργός του, όφειλε να τον παύσει.

Επιμένει μέσα από συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής" πως θα συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες μέσα στο κόμμα, ενώ για πρώτη φορά μιλά και για τη συνεργασία του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

"Είναι αναμφισβήτητα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην αποκατάσταση της ηρεμίας στο ΠΑΣΟΚ και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διχασμού των στελεχών", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζει μάλιστα πως η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να γίνει από τη βάση, καθώς, όπως αναφέρει, "δεν μπορούμε να ζητήσουμε την ψήφο του ελληνικού λαού και να εκλέξουμε τον πρόεδρό μας ερήμην του".

Αναφορικά με τη δήλωσή του πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο , ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επαναλαμβάνει πως είπε την αλήθεια , καθώς δεν είχε καμία εμπλοκή στο Μνημόνιο, αφού δεν περιείχε διατάξεις που αφορούσαν το χαρτοφυλάκιό του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που είχε τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπαρκτός σουρεαλισμός

Χρυσοχοΐδης: "Ψήφισα το Μνημόνιο με το πιστόλι στον κρόταφο"

SHARE:

24Media Network