Χρυσόγονος: Ο κ. Τσίπρας δεν βλέπει το μεθαύριο της χώρας

Χρυσόγονος: Ο κ. Τσίπρας δεν βλέπει το μεθαύριο της χώρας

"Υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν άμεσα κατά της Υεμένης" τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βιώσιμος με την μορφή αρχηγοκεντρικού κόμματος, εξάφρασε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος τόνισε ότι τα κόμματα του σήμερα είναι τα ανοιχτά κόμματα, με εμπιστοσύνη στην κοινωνία.

"Κάποια στιγμή οι μάζες θα σταματήσουν να γοητεύονται από τον κ. Τσίπρα, πάντα συμβαίνει αυτό με όλους και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα επιστρέψει στα μονοψήφια ποσοστά.Για να είναι ωφέλιμος ο κ. Τσίπρας για τη χώρα θα έπρεπε να έχει ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό, που δεν τον έχει, αντ' αυτού κάνει παιχνίδια εξουσίας. Δεν βλέπει το μεθαύριο της χώρας, παρά μόνο το εκλογικό αύριο" τόνισε ο κ. Χρυσόγονος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, FOCUS.

ADVERTISING

Αναφορικά με τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, είπε: "Υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, γιατί είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν άμεσα κατά της Υεμένης, σ’ ένα πόλεμο, όπου σκοτώνονται ένα σωρό άμαχοι.Το θέμα θα έπρεπε να συζητηθεί και να αποτελέσει ζήτημα διακομματικής συναίνεσης. Αυτά τα όπλα τα αγοράσαμε για την άμυνα μας, όχι για μεταπώληση σε άλλη χώρα".

"Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία τη συμφωνία αυτή" επεσήμανε ο κ. Χρυσόγονος, συμπληρώνοντας ότι:

"Το στυλ ζωής που φαίνεται να εμφανίζει ο υπ. εθνικής άμυνας, κ. Καμμένος ιδίως με την παραμονή του σε ακριβό ξενοδοχείο του Λονδίνου κτλ, δε φαίνεται να συνάδει με το πόθεν έσχες του. Είτε έχουμε δηλαδή ένα ανακριβές πόθεν έσχες, που δεν θέλω να τα πιστέψω, είτε έχουμε μία ακραία επιπολαιότητα, έναν άνθρωπο δηλαδή που δεν έχει λεφτά, αλλά ό,τι βγάζει το ξοδεύει".

SHARE:

24Media Network