News 24/7
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • MAGAZINE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Καιρός
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Αρχική
  • Ροή Ειδήσεων
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Γνώμες
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Ακίνητα
    • Εργασία
    • Φορολογία
    • Τουρισμός
    • Χρηματιστήριο
    • Επιχειρήσεις
    • Ενέργεια
  • Financial Times
  • Magazine
    • Politics
    • World
    • Past
    • Culture
    • Reportage
    • Talks
    • Λα Γκρέκα Μπελέτσα
    • Τρόπος Ζωής
    • Urban
    • Γεύση
  • Πολιτισμός
    • Βιβλία
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Σινεμά
    • Τέχνες
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
    • Celebrities
  • Ταξίδι
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Έρευνες
  • Στήλες
    • Επισυνδέσεις
    • Κιουρέιτορ
    • Λαϊκ – Ντισλάικ
    • Fascicm made in USA
    • Αλγόριθμος
  • Πρωτοσέλιδα
  • Καιρός
  • Videos
  • Podcasts
  • Σκίτσα
  • Τιμές καυσίμων
  • Games
    • Σταυρόλεξο
    • WordroW
    • Sudoku
    • Word Search
  • Newsletter
  • Follow News 24/7
    • Facebook
    • Instagram
    • Twitter
    • Youtube
    • TikTok
    • Linkedin
Πολιτική Δημήτρης Κουτσούμπας

Δ. Κουτσούμπας: “Αν κάναμε πρόταση για ΠτΔ θα ήμασταν ανακόλουθοι με αυτά που πιστεύουμε”

Διαβάζεται σε 8'
koutsoumpas
Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ θα δηλώσει «Παρών» σε όλες τις ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  • NEWSROOM
  • 16 Ιανουαρίου 2025 18:17
    • share this on facebook
    • share this on twitter
    • share this on linkedin
    • share this on messenger share this on messenger

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤnews σημείωσε την ανησυχία του για την ένταξη της Κύπρου σε αμυντικά προγράμματα των ΗΠΑ, αναφέροντας ότι «η συγκεκριμένη εξέλιξη εμπλέκει την Κύπρο σ’ αυτόν τον μεγάλο ανταγωνισμό που γίνεται για τη νέα μοιρασιά που έχει ξεκινήσει παγκοσμίως και ιδιαίτερα εδώ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής».

Ανέλυσε, διεξοδικά, την πολιτική και τους άξονες συμμαχιών των ΗΠΑ στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους συμφέροντα, τα δικά τους αποκλειστικά συμφέροντα κοιτάνε», ενώ «η διαπάλη που γίνεται, ο έντονος ανταγωνισμός και οι συγκρούσεις έχουν να κάνουν με τον ποιος θα είναι, οι ΗΠΑ ή η Κίνα;».

Χαρακτήρισε την εκεχειρία στη Γάζα «εύθραυστη» διότι «δεν λύνονται τα βασικά προβλήματα στην περιοχή. Για παράδειγμα το γεγονός ότι το Ισραήλ συνεχίζει να κατέχει Παλαιστινιακά εδάφη, συνεχίζει να κάνει εποικισμούς, συνεχίζει να έχει βλέψεις γενικότερα στην περιοχή και σε άλλα κράτη, όπως τώρα στη Συρία. Βεβαίως, και να έχει και ισχυρούς ανταγωνιστές περιφερειακούς, αλλά και παγκόσμιους, όπως είναι η Ρωσία ή η Κίνα».

Επισήμανε, ακόμα, ότι «αυτή είναι ειρήνη ιμπεριαλιστική με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο γύρο αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων και πολεμικών αναμετρήσεων. Δεν λύνει το πρόβλημα, δηλαδή, στην ουσία του».

Είπε ότι και στην περίπτωση του πολέμου στο έδαφος της Ουκρανίας, όπου «ακούγονται από πολλές πλευρές φωνές για διαδικασίες ειρηνευτικές, πάλι κι εδώ αυτές οι ειρηνευτικές διαδικασίες και με την πείρα του παρελθόντος, δεν λύνουν προβλήματα μακροπρόθεσμα, αντίθετα αποτελούν μια νέα αφετηρία για όξυνση των προβλημάτων στο μέλλον».

Είπε ακόμα, μεταξύ άλλων, ότι «είναι διαφορετικό να υποστηρίζεις τον ουκρανικό λαό, τον ρωσικό λαό, και διαφορετικό να τάσσεσαι με τη μεριά του Ζελένσκι, της άρχουσας τάξης δηλαδή της Ουκρανίας, ή να τάσσεσαι με το πλευρό του Πούτιν, την άρχουσα τάξη δηλαδή της Ρωσίας, που έχουν δικά τους συμφέροντα».

«Η ειρηνευτική συμφωνία θα είναι ειρηνευτική συμφωνία με το πιστόλι στον κρόταφο του ουκρανικού λαού, αλλά και του ρώσικου λαού, και θα έχουμε νέο γύρο αντιπαράθεσης» πρόσθεσε.

Ο Δ. Κουτσούμπας απέρριψε τα περί «ισοπεδωτικής αντιμετώπισης» των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, σημειώνοντας ότι «(αυτή η αντιμετώπιση) αφορά στο δια ταύτα, σε τελευταία ανάλυση με το ότι κάνουν, το ίδιο. Γιατί διαφορετικές πολιτικές ή χειρισμούς κάνουν σε διάφορα ζητήματα, αλλά δεν είναι αυτό το καθοριστικό».

Επισήμανε, αναφερόμενος και στην ελληνική πολιτική σκηνή, ότι χωρίς να ταυτίζονται τα κόμματα, «η πολιτική που υλοποιούν κάθε φορά οδηγεί σε αντίστοιχα αποτελέσματα» καθώς και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις και δεξιά κόμματα με τη συμμετοχή και ακροδεξιών κάποιες φορές στις κυβερνήσεις «πήραν αντιλαϊκά μέτρα και μνημονιακά μέτρα που δεν ήταν για το καλό του ελληνικού λαού».

Ο Δ. Κουτσούμπας ανέλυσε, διεξοδικά, τις σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ, ενώ για την δεύτερη σημείωσε ότι το ΚΚΕ «από την αρχή είχε πει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης ή θα είναι απραγματοποίητες, δεν θα μπορέσουν να γίνουν -και αν γίνουν με χίλια ζόρια, 80 χρόνια το παλεύουν τώρα, θα είναι με αντιάξονες και άξονες και συνεχώς υπό διάλυση και όχι υπό σύγκλιση- ή θα είναι αντιδραστικές. Και όσο έγινε η ΕΕ, αυτές οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης που ζούμε τα τελευταία χρόνια, είναι αντιδραστικές, ακολουθούν αντιδραστικές πολιτικές».

Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το ΚΚΕ μιλά «για μια Ευρώπη των λαών, “αν το θέλετε ως σύνθημα”, και όχι μια Ευρώπη των μονοπωλίων. Γιατί αυτό που υπάρχει, στο πλαίσιο του καπιταλισμού, οι Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι μόνο αντιδραστικές και έχουν αντιδραστικές πολιτικές για τους λαούς».

«’Αρα ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα, να κάνει τις πολιτικές επιλογές του στην Ελλάδα», είπε προσθέτοντας ότι αντίστοιχες επιλογές μπορούν να κάνουν και άλλοι λαοί, και «εκεί μπορεί να βρεθεί η Ευρώπη των λαών, όταν στην εξουσία θα βρίσκονται πραγματικά οι ίδιοι οι λαοί, δηλαδή πολιτικές δυνάμεις που δεν θα υπηρετούν τα μονοπώλια, το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά θα υπηρετούν τα εργατικά, τα λαϊκά συμφέροντα».

Πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα και από τη δήλωση του γραμματέα του ΝΑΤΟ, του Ρούτε, αυτού του ανεκδιήγητου, ο οποίος βγήκε και είπε στην κυβέρνηση να τα κάνει και ο λαός να τα ανεχτεί ότι «στην Ελλάδα πρέπει να κόψετε από την υγεία, να κόψετε από τις συντάξεις, να κόψετε από την κοινωνική ασφάλιση και να τα δώσετε για την πολεμική οικονομία και για τις επεμβάσεις που κάνει, τις επιθετικές ανάγκες του ΝΑΤΟ».

«Ο ρόλος του ΠτΔ είναι να επικυρώνει αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων»

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι «ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να είναι θεματοφύλακας αυτής της κυρίαρχης πολιτικής που υπάρχει σήμερα. Ο ρόλος του είναι να επικυρώνει αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων, στο πλαίσια της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας».

Σημείωσε ότι τα άλλα κόμματα παίζουν πολιτικά παιχνίδια, προσθέτοντας «εμείς δεν παίζουμε σε τέτοια πολιτικά παιχνίδια που αποπροσανατολίζουν και δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Και εμείς, επειδή δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό καταψήφιση, δεν καταψηφίζουμε, εμείς ψηφίζουμε παρόν. Στη Βουλή ψηφίζεις λέγοντας το όνομα αυτού που προτιμάς, ανάλογα σε ποιο κόμμα είσαι, ποιον προτείνει το κόμμα σου ή όποιον άλλο θέλεις να ψηφίσεις, και ο άλλος που δεν συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις ψηφίζει παρόν. Αυτή είναι η διαδικασία».

Απαντώντας, μεταξύ άλλων, σε σχετική ερώτηση είπε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας «γιατί θα ήμασταν ανακόλουθοι με αυτά που πιστεύουμε και με αυτά που λέμε στον ελληνικό λαό. Αν κάναμε μία πρόταση, είναι σαν να τον κοροϊδεύουμε. Δεν μπορεί να λέμε, να λέω εγώ, να λέει το ΚΚΕ ότι (ο ΠτΔ) είναι θεματοφύλακας μίας κυρίαρχης πολιτικής με την οποία εμείς διαφωνούμε κάθετα και οριζοντίως και είναι ο ρόλος του να επαληθεύει και να ψηφίζει αντιλαϊκές αποφάσεις, τις οποίες εμείς έχουμε καταψηφίσει και μετά να λέμε “όλα καλά, προτείνουμε έναν άλλον να τα κάνει”.

Σαν δε ντρεπόμαστε, λέω εγώ και θα το πω με τέτοιο απόλυτο τρόπο. Γιατί πρέπει να ντρέπονται κόμματα που δήθεν λένε άλλο πράγμα, αλλά δεν το λένε, γι’ αυτό και προτείνουν. Θα πρέπει να ντρέπονται που παίζουν σε ένα τέτοιο πολιτικό παιχνίδι ποιος θα στριμώξει ποιον».

Ερωτηθείς «ποιο είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας» είπε ότι «είναι η ακρίβεια σε συνδυασμό με το χαμηλό εισόδημα».

«Αν στην Ελλάδα η ακροδεξιά κρατιέται ακόμη συρρικνωμένη είναι γιατί υπάρχει ΚΚΕ»

Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε σε μια σειρά λόγους που ένα μέρος των λαϊκών στρωμάτων στρέφεται στην ακροδεξιά, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν στην Ελλάδα η ακροδεξιά κρατιέται ακόμη συρρικνωμένη σε χαμηλά ποσοστά είναι γιατί στην Ελλάδα υπάρχει ΚΚΕ, που δεν υπάρχει στις άλλες χώρες τέτοιο κομμουνιστικό κόμμα. Το ΚΚΕ συμβάλλει αποφασιστικά και δεν είναι μόνο τα εκλογικά ποσοστά, αλλά είναι και η επιρροή που έχει ο λόγος στην κοινωνία, ότι κρατάει μια σαφή στάση τόσο για το σύστημα όσο και για αυτούς που το εκπροσωπούν στις κυβερνήσεις, για τα άλλα πολιτικά κόμματα, οργανώνει τον ελληνικό λαό συλλογικά να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, να παλεύει, να οργανώνεται σε σωματεία, σε συλλόγους, σε φορείς. Και βεβαίως εκεί είναι η τεράστια συμβολή του ΚΚΕ».

Σχετικά με την άρνηση του ΚΚΕ για συμπόρευση με αριστερά σχήματα, είπε «αυτές οι έννοιες, έχουν ξεφτίσει πλέον, “αριστερός”. “δεξιός”, “προοδευτικός”, “αντιδραστικός”. Δεν μπορούμε να μιλάμε σε αυτή τη βάση. Υπάρχουν συμφέροντα, ταξικά συμφέροντα. Εκεί θα δούμε τις διαχωριστικές γραμμές», προσθέτοντας «η κοινωνικοπολιτική συμμαχία όλων των δυνάμεων που θα έχει σαφή στόχο αυτό το σύστημα, τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις, τα άλλα πολιτικά κόμματα που είναι του ίδιου φυράματος επί της ουσίας, να μπορέσουν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους και τον αγώνα τους, μαζί να συμπορευτούν με το ΚΚΕ. Αυτό μπορεί να γίνει και γίνεται».

Ερωτηθείς για τον Αλ. Τσίπρα είπε ότι «είναι μια εφεδρεία του συστήματος, γερή ακόμα. Μπορεί να μην είναι άμεσα, αλλά θα τον κρατήσουν. Και εδώ είμαστε να το δούμε».

Εξέφρασε την διαφωνία του με την άποψη ότι «γενικά οι νέοι απομακρύνονται από την πολιτική», σημειώνοντας «απομακρύνονται από αυτή την πολιτική που οδήγησαν τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και τα κόμματα που στήριξαν αυτό το σύστημα», όμως «οι χώροι που είναι ζωντανά κύτταρα δημοκρατίας, συζήτησης, αγωνιστικής διεκδίκησης και συμμετοχής των νέων, βρίσκονται σε αγωνιστικό αναβρασμό».

«Είμαστε περήφανοι για τη νεολαία που έχει το ΚΚΕ, την ΚΝΕ που είναι μαζική, μαζικοποιείται όλο και περισσότερο, συμμετέχει σε όλες τις κοινωνικές διεργασίες πολιτικές, πολιτιστικές, κινηματικές» συμπλήρωσε.

  • share this on facebook
  • share this on twitter
  • share this on linkedin
  • share this on messenger share this on messenger
  • TAGS:
  • Δημήτρης Κουτσούμπας
  • ΚΚΕ
  • Πρόεδρος Δημοκρατίας
  • Πολιτική
  • Κουτσούμπας: Λαϊκός ξεσηκωμός για να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο
  • Κουτσούμπας: Να δυναμώσει παντού τώρα η διεθνιστική έμπρακτη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού με την Κούβα
  • Κουτσούμπας: Η διέξοδος για τις γυναίκες βρίσκεται στη σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης
  • Κουτσούμπας για Καισαριανή: Να δοθούν ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών στο ΚΚΕ
  • Προσοχή συνιστά η κυβέρνηση στον Κουτσούμπα για τη Σούδα

Ακολουθήστε στην Google το NEWS 24/7 και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

 

Παίξτε τα Games του NEWS 24/7: Σταυρόλεξο, Sudoku, WordroW & Word Search!

Δημοφιλή Άρθρα

THE MAGAZINE

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter του News24/7 για να λαμβάνεις κάθε μέρα τα σημαντικότερα θέματα στο inbox σου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (15/3) στον Πειραιά λόγω αγώνα δρόμου

15:52

Γερμανία: Σε ύψος-ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων

Γερμανία: Σε ύψος-ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων

15:40

Πρώτο μήνυμα Χαμενεΐ: “Τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν κλειστά”

Πρώτο μήνυμα Χαμενεΐ: “Τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν κλειστά”

15:36

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Λαϊκός ξεσηκωμός για να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

15:30

Λογότυπο της mastercard σε κάρτα

Mastercard–Focus Bari: Η κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής στην Ελλάδα

15:25

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση ενδίδει πλήρως στις πιέσεις των λόμπι ορυκτών καυσίμων

15:16

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ δεν αγχώνεται για τις τιμές του πετρελαίου

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ δεν αγχώνεται για τις τιμές του πετρελαίου

15:15

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχτισε, η ΝΔ δημιουργεί ερωτήματα εθνικής σημασίας

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ έχτισε, η ΝΔ δημιουργεί ερωτήματα εθνικής σημασίας

15:05

Ο οδηγός που προφυλακίστηκε

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στην Πολίχνη

15:05

Για μία χρήση

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εντυπωσιάζει με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια

15:02

Ο Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή

Παπασταύρου: Δεν εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα με την ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας – Chevron

14:55

Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Η πρόγνωση Κολυδά

Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Η πρόγνωση Κολυδά

14:48

Μετεγκαταστάθηκε στο Μπακού η ελληνική πρεσβεία στην Τεχεράνη για λόγους ασφαλείας

Μετεγκαταστάθηκε στο Μπακού η ελληνική πρεσβεία στην Τεχεράνη για λόγους ασφαλείας

14:45

Έκθεση ΕΥΠ: Οι μέθοδοι της Υπηρεσίας Πληροφοριών και η αντιμετώπιση περιστατικών κατασκοπείας

Έκθεση ΕΥΠ: Οι μέθοδοι της Υπηρεσίας Πληροφοριών και η αντιμετώπιση περιστατικών κατασκοπείας

14:40

Κηδεία του σκηνοθέτη Γιώργου Πανουσόπουλου

Συγκίνηση στο τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Πανουσόπουλο

14:29

Χαλκίδα: 35χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

Χαλκίδα: 35χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του

14:16

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Ντε Φράι

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Ντε Φράι

14:07

Galaxy S26 series: Ανακάλυψε τη νέα σειρά smartphones της Samsung

Galaxy S26 series: Ανακάλυψε τη νέα σειρά smartphones της Samsung

14:05

Ο Σωκράτης Φάμελλος στη Βουλή

Φάμελλος προς κυβέρνηση: Προωθείτε τα συμφέροντα του Τραμπ

13:57

Η Καρίνα Εντλίνγκεροβα

Παραολυμπιονίκης έπεσε θύμα βιασμού δύο εβδομάδες πριν κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο

13:48

Από ρούχα και καλλυντικά μέχρι λιπάσματα – Ποια προϊόντα παράγονται από πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Από ρούχα και καλλυντικά μέχρι λιπάσματα – Ποια προϊόντα παράγονται από πετρέλαιο και φυσικό αέριο

13:44

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Ελ Κααμπί για νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον Ελ Κααμπί για νέο συμβόλαιο

13:41

Πασχαλινές αποδράσεις: Μήπως ήρθε η στιγμή για ένα νέο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Πασχαλινές αποδράσεις: Μήπως ήρθε η στιγμή για ένα νέο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

13:37

Στη Νέα Μάκρη ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα του “The Riders”

Στη Νέα Μάκρη ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα του “The Riders”

13:35

Ο Σάσα Βενένκοβ

Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοβ κόντρα στη Μονακό

13:31

Ο Αντώνης Σαμαράς στο βήμα της Βουλής

Ο Σαμαράς ζητά να μείνουν μόνιμα οι ελληνικές φρεγάτες και F-16 στην Κύπρο

13:24

Μυρμήγκια σε γυάλινα δοχεία

Προσπάθησε να περάσει πάνω από 2.000 ζωντανά μυρμήγκια στις αποσκευές του

13:15

Θεσσαλονίκη: Κούρεψε την κόρη της μετά από καυγά

Θεσσαλονίκη: Κούρεψε την κόρη της μετά από καυγά

13:05

Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία που προκάλεσε “πανικό”

12:56

Όμιλος ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση Ομολόγου για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

Όμιλος ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση Ομολόγου για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

12:51

ΠΑΟΚ: Πέφτουν οι υπογραφές μεταξύ της ΠΑΕ και του Καυτανζογλείου υπό την παρουσία του Βρούτση

ΠΑΟΚ: Πέφτουν οι υπογραφές μεταξύ της ΠΑΕ και του Καυτανζογλείου υπό την παρουσία του Βρούτση

12:47

Προσφυγικά: Στην 36η ημέρα απεργίας πείνας ο Α. Χαντζής – Τα αιτήματα

Προσφυγικά: Στην 36η ημέρα απεργίας πείνας ο Α. Χαντζής – Τα αιτήματα

12:36

Μ. Βορίδης και Κ. Τσιάρας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Τσιάρας αδειάζει τον Βορίδη για το σημείωμα Βάρρα

12:33

Ζημιές σε κτήριο από τον σεισμό

Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό στην Ήπειρο

12:29

Σεισμός

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ κοντά στην Καρδίτσα

12:23

Ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων

Ιστορική απόφαση του Δικαστηρίου της ΕΕ για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων

12:23

O Eric Dane και η Rebecca Gayheart-Dane

Η Rebecca Gayheart τιμά τη μνήμη του Eric Dane μέσα από το AI που του χάρισε ξανά τη φωνή του

12:18

Τρύπα σε κτήριο στο Ντουμπάι από drone

Ντουμπάι: Άνοιξε τρύπα σε κτίριο από πλήγμα με drone

12:14

Πυρηνική Ενέργεια

Νίκος Χαραλαμπίδης: Πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα; Τρέλανέ μας!!!

11:59

Energean: Είσοδος στην Αγκόλα – Eξαγορά ποσοστού της Chevron σε δύο θαλάσσια blocks

Energean: Είσοδος στην Αγκόλα – Eξαγορά ποσοστού της Chevron σε δύο θαλάσσια blocks

11:59

News24/7

  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Γνώμες
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Υγεία
  • Έρευνες
  • Ροή Ειδήσεων
  • Σκίτσα
  • Podcasts
  • Videos
  • Games

Info

  • About Us
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Follow News24/7

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • TikTok
  • Linkedin

24 Media Network

  • News24/7
  • SPORT24
  • OneMan
  • LadyLike
  • OW

Newsletter

ΕΓΓΡΑΦΗ
24Media

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2026 News24/7
ALL RIGHTS RESERVED.ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Μ.Η.Τ 242074
ΜΕΛΟΣ

Back to top