News 24/7
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΓΝΩΜΕΣ
  • MAGAZINE
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • Καιρός
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Αρχική
  • Ροή Ειδήσεων
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Γνώμες
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Ακίνητα
    • Εργασία
    • Φορολογία
    • Τουρισμός
    • Χρηματιστήριο
    • Επιχειρήσεις
    • Ενέργεια
  • Financial Times
  • Magazine
    • Politics
    • World
    • Past
    • Culture
    • Reportage
    • Talks
    • Λα Γκρέκα Μπελέτσα
    • Τρόπος Ζωής
    • Urban
    • Γεύση
  • Πολιτισμός
    • Βιβλία
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Σινεμά
    • Τέχνες
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
    • Celebrities
  • Ταξίδι
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Έρευνες
  • Στήλες
    • Επισυνδέσεις
    • Κιουρέιτορ
    • Λαϊκ – Ντισλάικ
    • Fascicm made in USA
    • Αλγόριθμος
  • Πρωτοσέλιδα
  • Καιρός
  • Videos
  • Podcasts
  • Σκίτσα
  • Τιμές καυσίμων
  • Games
    • Σταυρόλεξο
    • WordroW
    • Sudoku
    • Word Search
  • Newsletter
  • Follow News 24/7
    • Facebook
    • Instagram
    • X
    • Youtube
    • TikTok
    • Linkedin
Πολιτική Δημήτρης Κουτσούμπας

Δ. Κουτσούμπας: “Αν κάναμε πρόταση για ΠτΔ θα ήμασταν ανακόλουθοι με αυτά που πιστεύουμε”

Διαβάζεται σε 8'
koutsoumpas
Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ θα δηλώσει «Παρών» σε όλες τις ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  • NEWSROOM
  • 16 Ιανουαρίου 2025 18:17
    • share this on facebook
    • share this on twitter
    • share this on messenger share this on messenger
    • Έγινε αντιγραφή συνδέσμου!
    • Προσθέστε το NEWS24/7 στη Google

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤnews σημείωσε την ανησυχία του για την ένταξη της Κύπρου σε αμυντικά προγράμματα των ΗΠΑ, αναφέροντας ότι «η συγκεκριμένη εξέλιξη εμπλέκει την Κύπρο σ’ αυτόν τον μεγάλο ανταγωνισμό που γίνεται για τη νέα μοιρασιά που έχει ξεκινήσει παγκοσμίως και ιδιαίτερα εδώ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής».

Ανέλυσε, διεξοδικά, την πολιτική και τους άξονες συμμαχιών των ΗΠΑ στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι «οι ΗΠΑ έχουν τα δικά τους συμφέροντα, τα δικά τους αποκλειστικά συμφέροντα κοιτάνε», ενώ «η διαπάλη που γίνεται, ο έντονος ανταγωνισμός και οι συγκρούσεις έχουν να κάνουν με τον ποιος θα είναι, οι ΗΠΑ ή η Κίνα;».

Χαρακτήρισε την εκεχειρία στη Γάζα «εύθραυστη» διότι «δεν λύνονται τα βασικά προβλήματα στην περιοχή. Για παράδειγμα το γεγονός ότι το Ισραήλ συνεχίζει να κατέχει Παλαιστινιακά εδάφη, συνεχίζει να κάνει εποικισμούς, συνεχίζει να έχει βλέψεις γενικότερα στην περιοχή και σε άλλα κράτη, όπως τώρα στη Συρία. Βεβαίως, και να έχει και ισχυρούς ανταγωνιστές περιφερειακούς, αλλά και παγκόσμιους, όπως είναι η Ρωσία ή η Κίνα».

Επισήμανε, ακόμα, ότι «αυτή είναι ειρήνη ιμπεριαλιστική με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών, η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο γύρο αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων και πολεμικών αναμετρήσεων. Δεν λύνει το πρόβλημα, δηλαδή, στην ουσία του».

Είπε ότι και στην περίπτωση του πολέμου στο έδαφος της Ουκρανίας, όπου «ακούγονται από πολλές πλευρές φωνές για διαδικασίες ειρηνευτικές, πάλι κι εδώ αυτές οι ειρηνευτικές διαδικασίες και με την πείρα του παρελθόντος, δεν λύνουν προβλήματα μακροπρόθεσμα, αντίθετα αποτελούν μια νέα αφετηρία για όξυνση των προβλημάτων στο μέλλον».

Είπε ακόμα, μεταξύ άλλων, ότι «είναι διαφορετικό να υποστηρίζεις τον ουκρανικό λαό, τον ρωσικό λαό, και διαφορετικό να τάσσεσαι με τη μεριά του Ζελένσκι, της άρχουσας τάξης δηλαδή της Ουκρανίας, ή να τάσσεσαι με το πλευρό του Πούτιν, την άρχουσα τάξη δηλαδή της Ρωσίας, που έχουν δικά τους συμφέροντα».

«Η ειρηνευτική συμφωνία θα είναι ειρηνευτική συμφωνία με το πιστόλι στον κρόταφο του ουκρανικού λαού, αλλά και του ρώσικου λαού, και θα έχουμε νέο γύρο αντιπαράθεσης» πρόσθεσε.

Ο Δ. Κουτσούμπας απέρριψε τα περί «ισοπεδωτικής αντιμετώπισης» των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών, σημειώνοντας ότι «(αυτή η αντιμετώπιση) αφορά στο δια ταύτα, σε τελευταία ανάλυση με το ότι κάνουν, το ίδιο. Γιατί διαφορετικές πολιτικές ή χειρισμούς κάνουν σε διάφορα ζητήματα, αλλά δεν είναι αυτό το καθοριστικό».

Επισήμανε, αναφερόμενος και στην ελληνική πολιτική σκηνή, ότι χωρίς να ταυτίζονται τα κόμματα, «η πολιτική που υλοποιούν κάθε φορά οδηγεί σε αντίστοιχα αποτελέσματα» καθώς και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις και δεξιά κόμματα με τη συμμετοχή και ακροδεξιών κάποιες φορές στις κυβερνήσεις «πήραν αντιλαϊκά μέτρα και μνημονιακά μέτρα που δεν ήταν για το καλό του ελληνικού λαού».

Ο Δ. Κουτσούμπας ανέλυσε, διεξοδικά, τις σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ, ενώ για την δεύτερη σημείωσε ότι το ΚΚΕ «από την αρχή είχε πει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης ή θα είναι απραγματοποίητες, δεν θα μπορέσουν να γίνουν -και αν γίνουν με χίλια ζόρια, 80 χρόνια το παλεύουν τώρα, θα είναι με αντιάξονες και άξονες και συνεχώς υπό διάλυση και όχι υπό σύγκλιση- ή θα είναι αντιδραστικές. Και όσο έγινε η ΕΕ, αυτές οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης που ζούμε τα τελευταία χρόνια, είναι αντιδραστικές, ακολουθούν αντιδραστικές πολιτικές».

Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το ΚΚΕ μιλά «για μια Ευρώπη των λαών, “αν το θέλετε ως σύνθημα”, και όχι μια Ευρώπη των μονοπωλίων. Γιατί αυτό που υπάρχει, στο πλαίσιο του καπιταλισμού, οι Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι μόνο αντιδραστικές και έχουν αντιδραστικές πολιτικές για τους λαούς».

«’Αρα ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα, να κάνει τις πολιτικές επιλογές του στην Ελλάδα», είπε προσθέτοντας ότι αντίστοιχες επιλογές μπορούν να κάνουν και άλλοι λαοί, και «εκεί μπορεί να βρεθεί η Ευρώπη των λαών, όταν στην εξουσία θα βρίσκονται πραγματικά οι ίδιοι οι λαοί, δηλαδή πολιτικές δυνάμεις που δεν θα υπηρετούν τα μονοπώλια, το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά θα υπηρετούν τα εργατικά, τα λαϊκά συμφέροντα».

Πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να βγάλει συμπεράσματα και από τη δήλωση του γραμματέα του ΝΑΤΟ, του Ρούτε, αυτού του ανεκδιήγητου, ο οποίος βγήκε και είπε στην κυβέρνηση να τα κάνει και ο λαός να τα ανεχτεί ότι «στην Ελλάδα πρέπει να κόψετε από την υγεία, να κόψετε από τις συντάξεις, να κόψετε από την κοινωνική ασφάλιση και να τα δώσετε για την πολεμική οικονομία και για τις επεμβάσεις που κάνει, τις επιθετικές ανάγκες του ΝΑΤΟ».

«Ο ρόλος του ΠτΔ είναι να επικυρώνει αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων»

Ερωτηθείς για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι «ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να είναι θεματοφύλακας αυτής της κυρίαρχης πολιτικής που υπάρχει σήμερα. Ο ρόλος του είναι να επικυρώνει αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων, στο πλαίσια της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας».

Σημείωσε ότι τα άλλα κόμματα παίζουν πολιτικά παιχνίδια, προσθέτοντας «εμείς δεν παίζουμε σε τέτοια πολιτικά παιχνίδια που αποπροσανατολίζουν και δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Και εμείς, επειδή δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον κανονισμό καταψήφιση, δεν καταψηφίζουμε, εμείς ψηφίζουμε παρόν. Στη Βουλή ψηφίζεις λέγοντας το όνομα αυτού που προτιμάς, ανάλογα σε ποιο κόμμα είσαι, ποιον προτείνει το κόμμα σου ή όποιον άλλο θέλεις να ψηφίσεις, και ο άλλος που δεν συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις ψηφίζει παρόν. Αυτή είναι η διαδικασία».

Απαντώντας, μεταξύ άλλων, σε σχετική ερώτηση είπε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας «γιατί θα ήμασταν ανακόλουθοι με αυτά που πιστεύουμε και με αυτά που λέμε στον ελληνικό λαό. Αν κάναμε μία πρόταση, είναι σαν να τον κοροϊδεύουμε. Δεν μπορεί να λέμε, να λέω εγώ, να λέει το ΚΚΕ ότι (ο ΠτΔ) είναι θεματοφύλακας μίας κυρίαρχης πολιτικής με την οποία εμείς διαφωνούμε κάθετα και οριζοντίως και είναι ο ρόλος του να επαληθεύει και να ψηφίζει αντιλαϊκές αποφάσεις, τις οποίες εμείς έχουμε καταψηφίσει και μετά να λέμε “όλα καλά, προτείνουμε έναν άλλον να τα κάνει”.

Σαν δε ντρεπόμαστε, λέω εγώ και θα το πω με τέτοιο απόλυτο τρόπο. Γιατί πρέπει να ντρέπονται κόμματα που δήθεν λένε άλλο πράγμα, αλλά δεν το λένε, γι’ αυτό και προτείνουν. Θα πρέπει να ντρέπονται που παίζουν σε ένα τέτοιο πολιτικό παιχνίδι ποιος θα στριμώξει ποιον».

Ερωτηθείς «ποιο είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας» είπε ότι «είναι η ακρίβεια σε συνδυασμό με το χαμηλό εισόδημα».

«Αν στην Ελλάδα η ακροδεξιά κρατιέται ακόμη συρρικνωμένη είναι γιατί υπάρχει ΚΚΕ»

Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε σε μια σειρά λόγους που ένα μέρος των λαϊκών στρωμάτων στρέφεται στην ακροδεξιά, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν στην Ελλάδα η ακροδεξιά κρατιέται ακόμη συρρικνωμένη σε χαμηλά ποσοστά είναι γιατί στην Ελλάδα υπάρχει ΚΚΕ, που δεν υπάρχει στις άλλες χώρες τέτοιο κομμουνιστικό κόμμα. Το ΚΚΕ συμβάλλει αποφασιστικά και δεν είναι μόνο τα εκλογικά ποσοστά, αλλά είναι και η επιρροή που έχει ο λόγος στην κοινωνία, ότι κρατάει μια σαφή στάση τόσο για το σύστημα όσο και για αυτούς που το εκπροσωπούν στις κυβερνήσεις, για τα άλλα πολιτικά κόμματα, οργανώνει τον ελληνικό λαό συλλογικά να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, να παλεύει, να οργανώνεται σε σωματεία, σε συλλόγους, σε φορείς. Και βεβαίως εκεί είναι η τεράστια συμβολή του ΚΚΕ».

Σχετικά με την άρνηση του ΚΚΕ για συμπόρευση με αριστερά σχήματα, είπε «αυτές οι έννοιες, έχουν ξεφτίσει πλέον, “αριστερός”. “δεξιός”, “προοδευτικός”, “αντιδραστικός”. Δεν μπορούμε να μιλάμε σε αυτή τη βάση. Υπάρχουν συμφέροντα, ταξικά συμφέροντα. Εκεί θα δούμε τις διαχωριστικές γραμμές», προσθέτοντας «η κοινωνικοπολιτική συμμαχία όλων των δυνάμεων που θα έχει σαφή στόχο αυτό το σύστημα, τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις, τα άλλα πολιτικά κόμματα που είναι του ίδιου φυράματος επί της ουσίας, να μπορέσουν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους και τον αγώνα τους, μαζί να συμπορευτούν με το ΚΚΕ. Αυτό μπορεί να γίνει και γίνεται».

Ερωτηθείς για τον Αλ. Τσίπρα είπε ότι «είναι μια εφεδρεία του συστήματος, γερή ακόμα. Μπορεί να μην είναι άμεσα, αλλά θα τον κρατήσουν. Και εδώ είμαστε να το δούμε».

Εξέφρασε την διαφωνία του με την άποψη ότι «γενικά οι νέοι απομακρύνονται από την πολιτική», σημειώνοντας «απομακρύνονται από αυτή την πολιτική που οδήγησαν τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και τα κόμματα που στήριξαν αυτό το σύστημα», όμως «οι χώροι που είναι ζωντανά κύτταρα δημοκρατίας, συζήτησης, αγωνιστικής διεκδίκησης και συμμετοχής των νέων, βρίσκονται σε αγωνιστικό αναβρασμό».

«Είμαστε περήφανοι για τη νεολαία που έχει το ΚΚΕ, την ΚΝΕ που είναι μαζική, μαζικοποιείται όλο και περισσότερο, συμμετέχει σε όλες τις κοινωνικές διεργασίες πολιτικές, πολιτιστικές, κινηματικές» συμπλήρωσε.

  • share this on facebook
  • share this on twitter
  • share this on messenger share this on messenger
  • Έγινε αντιγραφή συνδέσμου!
  • Προσθέστε το NEWS24/7 στη Google
  • TAGS:
  • Δημήτρης Κουτσούμπας
  • ΚΚΕ
  • Πρόεδρος Δημοκρατίας
  • Πολιτική
  • Κουτσούμπας στο TikTok: Στον πόλεμο κατά της ακρίβειας, τα πυρά πέφτουν πάντα στον λαό
  • Κουτσούμπας: Με το ΚΚΕ μπροστά για μια άλλη κοινωνία
  • Κουτσούμπας στο Υπ. Εργασίας: “Η νίκη είναι δική σας, είμαστε στο πλευρό σας”
  • Κουτσούμπας για τα “κοστολογημένα προγράμματα” των άλλων κομμάτων – “Η ζωή μας δεν είναι excel”
  • Το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα πρώην Λιπάσματα Δραπετσώνας

Ακολουθήστε στην Google το NEWS 24/7 και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

 

Παίξτε τα Games του NEWS 24/7: Σταυρόλεξο, Sudoku, WordroW & Word Search!

Δημοφιλή Άρθρα

THE MAGAZINE

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter του News24/7 για να λαμβάνεις κάθε μέρα τα σημαντικότερα θέματα στο inbox σου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Βρετανία: Αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν γυναίκες

Βρετανία: Αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν γυναίκες

22:27

Τέιλορ Σουίφτ: Η Νέα Υόρκη κινείται στους ρυθμούς του γάμου της – Τελετή με 1.000 καλεσμένους

Τέιλορ Σουίφτ: Η Νέα Υόρκη κινείται στους ρυθμούς του γάμου της – Τελετή με 1.000 καλεσμένους

22:15

Διασώστες στο Κίεβο

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε πιο φονικός από τη Μάχη του Στάλινγκραντ

22:04

Απογοήτευση Σπανούλη: “Αισθάνομαι ντροπή μετά από αυτή την εμφάνιση”

Απογοήτευση Σπανούλη: “Αισθάνομαι ντροπή μετά από αυτή την εμφάνιση”

21:55

Ο διαιτητής Σλάβκο Βίνσιτς βγάζει κόκκινη κάρτα στο Μουντιάλ

Γιατί οι διαιτητές βγάζουν κόκκινη κάρτα στους παίκτες που καλύπτουν το στόμα τους

21:45

Εμπρησμός από αμέλεια η φωτιά στη Φθιώτιδα – Συνελήφθη 43χρονος

Εμπρησμός από αμέλεια η φωτιά στη Φθιώτιδα – Συνελήφθη 43χρονος

21:35

Πυρκαγιές: 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες έρχονται στην Ελλάδα – Πού θα εγκατασταθούν

Πυρκαγιές: 245 Ευρωπαίοι πυροσβέστες έρχονται στην Ελλάδα – Πού θα εγκατασταθούν

21:26

Ρουμανία – Ελλάδα 73-66: Ήττα-σοκ που βάζει σε περιπέτειες την Εθνική

Ρουμανία – Ελλάδα 73-66: Ήττα-σοκ που βάζει σε περιπέτειες την Εθνική

21:17

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αριστοτέλης Χαντζής – Έκκληση για αιμοδοσία

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αριστοτέλης Χαντζής – Έκκληση για αιμοδοσία

21:07

Πτήσεις αεροσκαφών πάνω από την Αθήνα

Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αττική – Ο λόγος

20:59

Θερμαϊκός

Θεσσαλονίκη: 59χρονη έπεσε στο λιμάνι και την έβγαλαν διερχόμενοι πολίτες

20:55

ψηφοφορία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 10,9% η διαφορά ΝΔ – ΕΛ.Α.Σ

20:49

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νέα Απολλωνία – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νέα Απολλωνία – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις

20:38

Συνελήφθη διάσημος Τούρκος stand-up κωμικός για προσβολή του Ισλάμ

Συνελήφθη διάσημος Τούρκος stand-up κωμικός για προσβολή του Ισλάμ

20:33

Πισίνα (φωτογραφία αρχείου)

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκρό ανασύρθηκε 6χρονο παιδί από πισίνα

20:19

Ρύθμιση χρεών: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Πότε θα γίνεται δεκτή η αίτηση

Ρύθμιση χρεών: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Πότε θα γίνεται δεκτή η αίτηση

20:13

Κατάρρευση κτιρίου στα Πετράλωνα: Εξετάζεται η στατικότητα της διπλανής πολυκατοικίας

Κατάρρευση κτιρίου στα Πετράλωνα: Εξετάζεται η στατικότητα της διπλανής πολυκατοικίας

20:02

Ο διαβόητος Λεκοτσάι πίσω από εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε

Ο διαβόητος Λεκοτσάι πίσω από εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε

19:53

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τις μεταγραφές και το μπάτζετ

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τις μεταγραφές και το μπάτζετ

19:44

Βαρκελώνη: Βραχιολάκια μέτρησης θερμοκρασίας για τους εργαζομένους σε εξωτερικούς χώρους λόγω καύσωνα

Βαρκελώνη: Βραχιολάκια μέτρησης θερμοκρασίας για τους εργαζομένους σε εξωτερικούς χώρους λόγω καύσωνα

19:43

Θαύμα στα συντρίμμια της Βενεζουέλας – Ανασύρθηκε ζωντανός οκτώ μέρες μετά τον σεισμό

Θαύμα στα συντρίμμια της Βενεζουέλας – Ανασύρθηκε ζωντανός οκτώ μέρες μετά τον σεισμό

19:33

Σαντορίνη: Οργή ξενοδόχων για παραπλανητικό βίντεο

Σαντορίνη: Οργή ξενοδόχων για παραπλανητικό βίντεο

19:25

“Δεν σας φοβόμαστε”: Συγκέντρωση στο Ιπποκράτειο για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα

“Δεν σας φοβόμαστε”: Συγκέντρωση στο Ιπποκράτειο για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα

19:13

Φωτιά, φωτογραφία αρχείου

Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια

19:12

Στη Μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου μεταφέρθηκε η Αφροδίτη Νέστορα

Στη Μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου μεταφέρθηκε η Αφροδίτη Νέστορα

19:08

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τον θάνατο ανήλικου προσφυγόπουλου

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τον θάνατο ανήλικου προσφυγόπουλου

19:03

Μετανάστες στο Καλέ

Γαλλία: Ακροδεξιός δήμαρχος προκαλεί οργή μετά την ακύρωση θεατρικού έργου για μετανάστες

18:53

“Γ. Καραϊσκάκης”: Οι μακέτες του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού

“Γ. Καραϊσκάκης”: Οι μακέτες του νέου γηπέδου του Ολυμπιακού

18:46

Στιγμιότυπο από τις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων χανταϊού σε κρουαζιερόπλοιο

ΠΟΥ: Η έξαρση του χανταϊού έλαβε τέλος

18:39

Αποχαιρέτησε τον Σκαριόλο ο Χεζόνια – “Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά”

Αποχαιρέτησε τον Σκαριόλο ο Χεζόνια – “Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά”

18:35

Βρετανία: “Συγγνώμη” απ’ το κράτος σε μητέρες και παιδιά για τις επί δεκαετίες αναγκαστικές υιοθεσίες

Βρετανία: “Συγγνώμη” απ’ το κράτος σε μητέρες και παιδιά για τις επί δεκαετίες αναγκαστικές υιοθεσίες

18:28

Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τη ΝΔ για εργαλειοποίηση του θανάτου της Β. Νέστορα

18:19

Ντάφνι Καρουάνα Γκαλίζια

Μάλτα: Επιχειρηματίας πλήρωσε 150.000 ευρώ για τη δολοφονία της Ντάφνι Καρουάνα Γκαλίτζια

18:09

O Ευθύμης Kosemund-Σανίδης

Η ταινία του Ευθύμη Kosemund-Σανίδη σπάει την ακινησία και πάει στο Κάρλοβι Βάρι

18:02

Κλιματιστικό

“Καμπανάκι” της ΟΨΕ για τα κλιματιστικά στην Ελλάδα – “Κινδυνεύουν ζωές”

17:52

Φωτιά, φωτογραφία αρχείου

Μεγάλη φωτιά στην Άρτα – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις

17:42

Συντάξεις χηρείας: Τι αλλάζει για πάνω από 200.000 δικαιούχους – Οι κερδισμένοι

Συντάξεις χηρείας: Τι αλλάζει για πάνω από 200.000 δικαιούχους – Οι κερδισμένοι

17:42

H Beth Hart στον Λυκαβηττό

Η Beth Hart συγκίνησε τον Λυκαβηττό – Ξυπόλυτη έδωσε μια συναυλία ψυχής

17:41

Ατύχημα με γερανοφόρο στη γέφυρα Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη

Περιφερειακός Θεσσαλονίκης: Γερανοφόρο γκρέμισε τα υποστηλώματα γέφυρας – Ζημιές σε ΙΧ

17:37

Αλβανία: Επεισόδια και άγρια καταστολή διαδηλωτών έξω από το κοινοβούλιο

Αλβανία: Επεισόδια και άγρια καταστολή διαδηλωτών έξω από το κοινοβούλιο

17:28

News24/7

  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κόσμος
  • Γνώμες
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Υγεία
  • Έρευνες
  • Ροή Ειδήσεων
  • Σκίτσα
  • Podcasts
  • Videos
  • Games

Info

  • About Us
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

Follow News24/7

  • Facebook
  • Instagram
  • X
  • Youtube
  • TikTok
  • Linkedin

24 Media Network

  • News24/7
  • SPORT24
  • OneMan
  • LadyLike
  • OW

Newsletter

ΕΓΓΡΑΦΗ
24Media

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2026 News24/7
ALL RIGHTS RESERVED.ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Μ.Η.Τ 242074
ΜΕΛΟΣ

Back to top