Δανέλλης: Αυτοκτονικό αν το συνέδριο αποφασίσει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης
Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

Δήλωσε ότι μετά από 40 χρόνια πορείας στην ανανεωτική αριστερά δεν μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ

Προβληματισμένος δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης ενόψει το συνεδρίου του Ποταμιού που ξεκινά αύριο, μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού:

"Το συνέδριο θα μπορούσε να είναι σημείο επανεκκίνησης αν βλέπαμε τον εαυτό μας στο πλαίσιο της προσπάθειας για προοδευτικές συγκλίσεις, η οποία εξελίσσεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα είναι αυτοκτονικό αν το συνέδριο αποφασίσει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ψηφοφόροι μπορούν να πάνε κατευθείαν στη ΝΔ. Είμαστε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ σε πολύ σημαντικά ζητήματα, στα δικαιωματικά και στη συμφωνία των Πρεσπών. Ειδικά στο μακεδονικό δοκιμάζεται ο ευρωπαϊσμός του κάθε κόμματος. Ολα αυτά δεν μπορούμε να τα προσπερνάμε έτσι".

Ο βουλευτής Ηρακλείου είπε ότι μετά από 40 χρόνια πορείας στην ανανεωτική αριστερά δεν μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ. "Το Ποτάμι θα μπορούσε να είναι ο ισορροπιστής, να λειτουργεί σαν η φωνή συνείδησης του πολιτικού συστήματος" κατέληξε.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network