Δανέλλης: Φυσικά και δεν είπα ότι θα ψήφιζα για "Δημοκρατία της Μακεδονίας"

Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού "Θεσμικό πλαίσιο για τη σύσταση καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας - Σύσταση Αναπτυξιακού Συμβουλίου και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού "Θεσμικό πλαίσιο για τη σύσταση καθεστώτων Ενισχύσεων Ιδιωτικών Επενδύσεων για την περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη της χώρας - Σύσταση Αναπτυξιακού Συμβουλίου και άλλες διατάξεις", την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του Ποταμιού υποστηρίζει ότι πρόσφατες δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν. Τι αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, την οποία διένειμε και το Ποτάμι

Με ανάρτηση του στο facebook  ο Σπύρος Δανέλλης διευκρινίζει τι απάντησε όταν ερωτήθηκε για το αν θα ψηφίσει ενδεχόμενη κυβερνητική πρόταση που θα ονομάζει τα Σκόπια, «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

"Απάντηση στην παραληροφόρηση: φυσικά και δεν είπα ότι θα ψήφιζα για "Δημοκρατία της Μακεδονίας". 27 χρόνια τώρα αποζητούμε σύνθετη για όλες τις χρήσεις ονομασία. Το εμπόριο του πατριωτισμού βλάπτει σοβαρά την εθνική ...υγεία", αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού.

ADVERTISING

Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος μάλιστα παραθέτει και το ηχητικό της συνέντευξης του στο Θέμα FM προς επίρρωση των λεγομένων του.

Επίσης στην ίδια ανάρτηση παραθέτει  παλαιότερη  επιστολή που έστειλε   σε  39 μαθητές  του Λυκείου «Ο ΚΟΡΑΗΣ» την οποία είχαν αποστείλει προς τους 374 συνυπογράφοντες το κείμενο «Η Ελληνική Μακεδονία είναι Ελληνική». Ο δημόσιος διάλογος έγινε δια του τοπικού τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κίνημα Αλλαγής για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία, θα τοποθετηθούμε όταν προκύψει συγκεκριμένη πρόταση από την κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network