Δανέλλης: Η βιτρίνα και η ουσία του λόγου της ΝΔ είναι μια ακροδεξιά προσέγγιση

Δανέλλης: Η βιτρίνα και η ουσία του λόγου της ΝΔ είναι μια ακροδεξιά προσέγγιση
Ο Σπύρος Δανέλλης στη Βουλή Eurokinissi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του, υποστηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

“Ακροδεξιά με γραβάτα είναι ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης” υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: “Ο κ. Βορίδης είπε (σ.σ στον news24/7) ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει διοικητικά μέτρα για να προστατεύσει τη χώρα από τις επικίνδυνες ιδέες της Αριστεράς. Η βιτρίνα και η ουσία του λόγου της ΝΔ είναι μια ακροδεξιά προσέγγιση. Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να μην τα πιστεύει όλα αυτά, αλλά δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του. Δείτε το εθνικιστικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών μέσα από την άγνοια την παραπληροφόρηση και τη διέγερση του θυμικού. Αυτό είναι υπόθεση της ακροδεξιάς”. “

Η νεοναζιστική ακροδεξιά -συνέχισε- είναι ευδιάκριτη, καθένας μας οριοθετείται απέναντί της. Ο κίνδυνος στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι η προσχώρηση της δεξιάς στην ατζέντα και τη ρητορική της ακροδεξιάς”.

Στην ερώτηση γιατί ενδεχόμενη παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. βέβαιη σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών εξουσίας” δεν είναι αντάλλαγμα που πήρε για να στηρίξει την κυβέρνηση, ο κ. Δανέλλης απάντησε ειρωνικά: “Ε, ναι, μεγάλο αντάλλαγμα, να είμαι υποψήφιος με σταυρό προτίμησης με άλλους 41 υποψήφιους και μάλιστα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Μάλλον με έριξαν, πάντως, στο πλαίσιο της συναλλαγής που λένε ότι έκανα”.

Σχολιάζοντας όσα μας είπε χθες ο κ. Κεγκέρογλου εκ μέρους του ΚΙΝΑΛ (ότι δεν θα μπορεί να καθίσει σε καφενείο στην Κρήτη” αντέτεινε: “Η εμπάθεια και η κακοψυχία δεν βοηθούν να έχεις καθαρή πολιτική προσέγγιση. Μας χωρίζει πολιτιστικό χάος. Ενας εκπρόσωπος κόμματος που θέλει να λέγεται κεντροαριστερό δεν είναι ωραίο να έχει τέτοιο ύφος. Είναι πιο εύκολο να απαξιώσεις κάποιον στο προσωπικό επίπεδο παρά να αντικρούσεις τις απόψεις του με πολιτικό τρόπο. Πέρα από τα πολλά χυδαία μηνύματα που έχω δεχθεί, υπήρξαν και πολλά μηνύματα συμπαράστασης, αυτή είναι η προίκα μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα