Δεν αποκλείει ευρωψηφοδέλτιο με Ψαριανό - Παπαδόπουλο ο Κουβέλης

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην συνέντευξη τύπου σχετικά με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον ΕΟΠΥΥ, την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014. 
Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης, η βουλευτής ΚΑτ. Μάρκου, το μέλος της ΕΕ, Γρηγόρης Καραγρηγορίου και ο γραμματέας του Τομέα Υγείας  του κόμματος, Χρήστος Μιχαηλίδης.  
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην συνέντευξη τύπου σχετικά με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον ΕΟΠΥΥ, την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014. Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης, η βουλευτής ΚΑτ. Μάρκου, το μέλος της ΕΕ, Γρηγόρης Καραγρηγορίου και ο γραμματέας του Τομέα Υγείας του κόμματος, Χρήστος Μιχαηλίδης. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του στα "Νέα - Σαββατοκύριακο" ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης

Η συναίνεση της ΔΗΜΑΡ στη στήριξη του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνάρτηση με την ασκούμενη πολιτική, διαμηνύει ο Φώτης Κουβέλης, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα Νέα - Σαββατοκύριακο".

Όπως σημειώνει, "η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά εκλογές θα γίνουν αν η κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική".

Επίσης, με τη συνέντευξή του στα "ΝΕΑ" ο κ.Κουβέλης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συνομιλήσει με τους 58, καθώς η πρόσκλησή τους - όπως λέει - δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο, επιμένει στη δημιουργία του τρίτου πόλου και αρνείται ότι αυτός αφορά μόνο τη ΔΗΜΑΡ και κάποια μεμονωμένα πρόσωπα ενώ αποδίδει σε επιλογή του κ.Λοβέρδου το γεγονός ότι δεν προχώρησε η συνεργασία τους στις ευρωεκλογές.

Ακόμη, ο κ.Κουβέλης δεν αποκλείει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ να υπάρξουν ηχηρά ονόματα, ούτε τη συμμετοχή σε αυτό στελεχών που είχαν προσεγγίσει τους 58, όπως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος. Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ επιμένει: ούτε ανοίγουμε παράθυρο, ούτε κλείνουμε μάτι, ούτε ανοίγουμε πόρτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στηρίζει Καμίνη η ΔΗΜΑΡ

SHARE: