Δένδιας: "Κανείς δεν περισσεύει στον τομέα της ασφάλειας"

Δένδιας: "Κανείς δεν περισσεύει στον τομέα της ασφάλειας"
EUROKINISSI

Για αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών που θα μπουν στην ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης. Διαβάστε τι δήλωσε

"Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας. Κανείς δεν περισσεύει απ’ όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη" δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.

"Στόχος μας είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες" σημειώνει ο υπουργός.

Ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών και η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

SHARE:

24Media Network