Δένδιας: Tο σόου στο Καστελόριζο ενισχύει την ακροδεξιά

Δένδιας: Tο σόου στο Καστελόριζο ενισχύει την ακροδεξιά
Συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, στην Βουλή, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν αν αισθάνονται καλά πλάι στους Χρυσαυγίτες. Προεξόφλησε ότι η κυβέρνηση «απέρχεται».

Σκληρή κριτική στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή βουλευτών της στην επίσκεψη του υπουργείου Άμυνας στο Καστελόριζο μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νίκος Δένδιας κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στο ζήτημα με αφορμή τις αιτιάσεις που εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών στη ΝΔ για ενίσχυση της ακροδεξιάς. «Η επίσκεψη στο Καστελόριζο ενισχύει ή δεν ενισχύει την ακροδεξιά;» διερωτήθηκε και κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποκριθούν αν αισθάνονται περήφανοι που βρέθηκαν σε παράταξη μαζί με τους χρυσαυγίτες. «Με την παράταξη μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα απαντήσετε σε όσους εγείρουν διεκδικήσεις στα εθνικά θέματα» ρώτησε ρητορικά τους βουλευτές της συμπολίτευσης και πρόσθεσε: «πολλοί από εσάς αισθάνονται πολύ χειρότερα από εμάς που σας είδαν».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προεξόφλησε ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση «απέρχεται» αλλά δεν διακινδύνευσε πρόβλεψη για το πότε θα τερματιστεί η θητεία της. «Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Είναι φανερό ότι απέρχεστε» είπε στην κυβέρνηση και πρόσθεσε: «δεν είναι σημαντικό το πόσο θα παραμείνετε στην εξουσία, αν θα είναι λίγες εβδομάδες, ελάχιστοι μήνες, λίγος καιρός. Το σημαντικό είναι να μην κάνετε περισσότερο καιρό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα