Δένδιας: Υπάρχει περιθώριο για πολιτικές κινήσεις και ζυμώσεις

Nikos Dendias succeeds Dimitris Avramopoulos as Minister for Defence on Oct. 31, 2014. NOTE: Arcive file /           ,  31 , 2014. :
Nikos Dendias succeeds Dimitris Avramopoulos as Minister for Defence on Oct. 31, 2014. NOTE: Arcive file / , 31 , 2014. : MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετά το τέλος της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

«Υπάρχει περιθώριο για πολιτικές κινήσεις και διακομματικές ζυμώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή», εκτίμησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Ωστόσο - επανέλαβε - ο στόχος αυτός, απαιτεί πολιτική ομόνοια και σύμπνοια ως προς το εθνικό συμφέρον, δύο στοιχεία αναγκαία για την αναβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας στην Ελλάδα».

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Δένδιας εκτίμησε ότι «η έκβαση της ψηφοφορίας καταδεικνύει ότι η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα ενέχει δυναμική.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι φωνές οι οποίες επιζητούν σταθερότητα και επικράτηση του πνεύματος του Συντάγματος, γίνονται ολοένα και εντονότερες. Εύχομαι οι συγκεκριμένες φωνές να μπορέσουν να ενσωματωθούν με τις δικές μας φωνές, οι οποίες επιζητούν την κυριαρχία της Δημοκρατίας στο ελληνικό κοινοβούλιο», κατέληξε.

SHARE:

24Media Network