Δέρβος: Η ΝΔ δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας, επίδομα χυδαιότητας στο ΣΥΡΙΖΑ

Δέρβος: Η ΝΔ δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας, επίδομα χυδαιότητας στο ΣΥΡΙΖΑ
O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος Eurokinissi

Για προσωπική επίθεση από παπαγαλάκια του Μαξίμου κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει μία Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρου με κουπόνια και συσσίτια

Επίδομα χυδαιότητας αξίζει στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές Κώστας Δέρβος, απαντώντας στο Μαξίμου που τον κατηγορεί ότι τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας.

Ο κ. Δέρβος ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας, αλλά πως αυτό που και ο ίδιος τόνισε είναι ότι πρέπει να επιδοτείται περισσότερο η εργασία, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει μία Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρου με κουπόνια και συσσίτια.

Ειδικότερα σε δήλωση του ο κ. Δέρβος αναφέρει:

“Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ασχοληθώ αποκλειστικά με τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα αιτήματα των Ελλήνων. Δυστυχώς, η προσωπική επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου με αναγκάζει να ασχοληθώ για λίγο μαζί τους, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη τελειωμένοι στη συνείδηση των πολιτών.

Να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή: Η Νέα Δημοκρατία δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας και κανείς δεν έχει πει αυτό το πράγμα. Ακριβώς το αντίθετο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελαστικότερα κριτήρια, περισσότερα κονδύλια, περισσότεροι δικαιούχοι, περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να ξεφύγουν σύντομα από την ανεργία.

Αυτό στο οποίο επιμένουμε όλοι και αυτό το οποίο τόνισα στο κεντρικό δελτίο του Kontra Chanel είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες και ιδίως οι νέοι να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές που θα ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Περισσότεροι πολίτες που θα μπορούν να στέκονται στα πόδια τους. Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό ζητούν οι Έλληνες, αυτό θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία.

Μόνο επίδομα χυδαιότητας αξίζει σε αυτούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρο, με κουπόνια και συσσίτια, και έχουν το θράσος να εγκαλούν όσους θέλουμε μια Ελλάδα δραστήρια, παραγωγική και αξιοπρεπή.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα