ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς 'οδήγησε' τριαξονικό

ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς 'οδήγησε' τριαξονικό

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς βρέθηκε στη ΔΕΘ, δοκίμασε προσομοιωτή και επισκέφθηκε το περίπτερο της 24MEDIA

Σε προσομοιωτή οδήγησης τριαξονικού οχήματος βρέθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος ανάρτησε και σχετικό Tweet στον επίσημο λογαριασμό του.

"Οδηγώντας τριαξονικό, στο ΚΕΚ των ΕΛΤΑ. Ευτυχώς, σε προσομοίωση!", έγραψε χαρακτηριστικά:

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς ξεναγήθηκε και στο περίπτερο της 24MEDIA και στον ραδιοθάλαμο του Ραδιοφώνου 24/7 που εκπέμπει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική του ανάρτηση και στο Twitter:

Παππάς: Να αξιοποιήσουμε τη γεωγραφική μας θέση

"Πρέπει να σκεφτούμε, παίρνοντας έτσι μια βαθιά ανάσα καθώς βγαίνουμε από την κρίση και να συλλογιστούμε, όλοι μαζί σαν λαός, τι θέλουμε να κάνουμε στα χρόνια που έρχονται και ποιος είναι ο ρόλος μας. Τι σημαίνει Ελλάδα και η Ελλάδα μετά την κρίση" δήλωσε άλλωστε στο Πρακτορείο fm 104,9, από τη ΔΕΘ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής-Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς τονίζοντας επίσης τη γεωγραφική θέση της χώρας μας.

Όπως είπε ο κ. Παππάς "η Ελλάδα έχει μια μοναδικότητα, τη γεωγραφική της θέση και αυτή θα πρέπει να αξιοποιήσει. Να γίνει, δηλαδή, ένας κόμβος εμπορίου, τηλεπικοινωνιών και μεταφορών ο οποίος να είναι πάρα πολύ κρίσιμος με βάση τις παγκόσμιες τάσεις στην οικονομία. Η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτή τη γεωγραφική θέση, έχει από πάνω της μια πολύ ώριμη αγορά που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και από κάτω, όπως βλέπουμε τον χάρτη είναι οι χώρες της Β. Αφρικής. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι οι δυνατότητες ανάπτυξης και σταθεροποίησης είναι τεράστιες και ο ρόλος της Ελλάδας κομβικός. Αλλά για να παίξει αυτόν τον ρόλο χρειάζεται να δείξει ότι έχει αντιληφθεί και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες".

Μιλώντας στο Πρακτορείο fm 104,9 για τις επενδύσεις ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι "οι επενδυτές, ξένοι αλλά και εγχώριοι, πολύ πιο εύκολα παίρνουν την απόφαση τους να επενδύσουν αν ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με αξιόπιστα δίκτυα. Δίκτυα διανομής, δίκτυα επικοινωνιών. Πολύ πιο εύκολα παίρνουν την απόφαση να επενδύσουν εάν ξέρουν ότι έχουν ένα σταθερό φορολογικό καθεστώς και ένα σύστημα δικαιοσύνης το οποίο παρά πολύ γρήγορα μπορεί να αποδίδει το δίκαιο. Σε αυτό τον δρόμο έχουμε μπει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ
SHARE:

24Media Network