Δεύτερος κύκλος εξορμήσεων ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο χρόνια

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ,υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ .(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ,υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ .(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν από σήμερα ομιλίες ανά τη χώρα, με πρώτο το Βούτση στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την ανάληψη της κυβέρνησης και ενώ η διαπραγμάτευση παραμένει ανοιχτή

Ξεκινάει σήμερα ο δεύτερος κύκλος των εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την ανάληψη της διακυβέρνησης και ενώ η διαπραγμάτευση παραμένει ανοιχτή.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διοργανωθεί σειρά δράσεων σε όλη την Ελλάδα, με ανοιχτές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους και συνεντεύξεις Τύπου σε τοπικά μέσα ανά νομό, με τη συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Πλατεία Αμερικής (Αττική-Αθήνα): Ομιλία του Ν. Βούτση την Πέμπτη 2/2 στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» (οδός Σπάρτης 14), στις 6.30 μμ.

-Αιγάλεω (Αττική): Ομιλία του Π. Πολάκη, την Παρασκευή 3/2 στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364), στις 7 μμ.

-Ρέθυμνο: Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου, με ομιλία την Πέμπτη 2/2 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ρεθύμνου, στις 8 μμ.

-Βοιωτία: Διήμερη περιοδεία του Γ. Μπαλάφα στις 3 και 4/2, με ομιλία το Σάββατο 4/2 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, στη 1 μμ.

-Αιτωλοακαρνανία: Περιοδεία του Π. Σκουρλέτη, με ομιλία την Παρασκευή 3/2, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Ναυπάκτου, στις 8 μμ.

-Λακωνία: Περιοδεία της Κ. Παπανάτσιου, με ομιλία την Παρασκευή 3/2 στο ξενοδοχείο «Sparta Inn», στις 8 μμ.

-Κιλκίς: Περιοδεία του Γ. Αμανατίδη, με ομιλία το Σάββατο 4/2 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στις 8 μμ.

-Γλυφάδα (Αττική): Ομιλία του Π. Σκουρλέτη την Κυριακή 5/2 στο Δημαρχείο Γλυφάδας (οδός 'Αλσους 15), στις 11 πμ.

-Μεσσηνία: Διήμερη περιοδεία του Ν. Παππά στις 6 και 7/2, με ομιλία την Τρίτη 7/2 στο αμφιθέατρο Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Καλαμάτα, στις 8 μμ.

SHARE: