Διαδοχή στη ΝΔ: Αποστάσεις από τους υποψηφίους παίρνει ο Κώστας Καραμανλής

Διαδοχή στη ΝΔ: Αποστάσεις από τους υποψηφίους παίρνει ο Κώστας Καραμανλής

Παρέμβαση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη Νέα Δημοκρατία. Διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στη διαδικασία

Αποστάσεις από τους υποψηφίους και τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, παίρνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής Σερρών του κόμματος, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής, διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στο θέμα της εκλογής, ζητά σοβαρό πολιτικό διάλογο και προειδοποιεί για τον κίνδυνο να τραυματιστεί η παράταξη από στάσεις και συμπεριφορές που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες.

Με τη δήλωσή του ο κ. Καραμανλής, ουσιαστικά απαντά και στις πληροφορίες που τον έφεραν να στηρίζει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ολόκληρη η ανάρτηση Καραμανλή

"Όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για οποιαδήποτε εμπλοκή μου στη διαδικασία εκλογής Προέδρου στη Ν.Δ. δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο λόγος είναι απλός: η διαδικασία μέχρι τώρα απογοητεύει την κοινωνία και σε τελική ανάλυση αδικεί και τους ίδιους τους υποψηφίους. Ελπίζω στην πορεία αυτό να αλλάξει. Προσωπικά, θα ήθελα λίγες και σοβαρές υποψηφιότητες και πολιτικό διάλογο. Αυτό που προέχει είναι να μην βγει η παράταξη τραυματισμένη και να μην χάσει τη σοβαρότητά της".

Όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για οποιαδήποτε εμπλοκή μου στη διαδικασία εκλογής Προέδρου στη Ν.Δ. δεν ανταποκρίνο...

Posted by Kostas Karamanlis on  Tuesday, September 29, 2015
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία
SHARE: