Διαδοχικές συναντήσεις Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαδοχικές συναντήσεις Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου
Πορτραίτα του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στην είσοδο του Μέγαρου Μαξίμου πρίν από την συνάντηση με τον Βούλγαρο ομόλογό του Μπόικο Μπορίσοφ. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Συναντήσεις Σαμαρά στο Μαξίμου με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Συνεχείς είναι οι επαφές του Αντώνη Σαμαρά με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, κυρίως σε τομείς και υπουργεία, όπου παρατηρούνται αρρυθμίες και καθυστερήσεις.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται, από το πρωί του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτή την ώρα πραγματοποιείται νέα σύσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα, για τον προγραμματισμό της επόμενης εβδομάδας.

Το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σύσκεψης με τους επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ για την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα