Διαφοροποιείται ο Μπούκουρας από τη γραμμή Κασιδιάρη

ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ// ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ// ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ.(EUROKINISSI-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, δη από τον Ηλία Κασιδιάρη, παίρνει ο Στάθης Μπούκουρας

Με ανακοίνωσή του ο Σ. Μπούκουρας, με ανακοίνωση που γνωστοποίησε ο δικηγόρος του Α. Κούγιας, διαφοροποιείται πλήρως από τις δηλώσεις Κασιδιάρη και σημειώνει πως μόνο ο δικηγόρος του εκφράζει την υπερασπιστική γραμμή του και κανένας άλλος βουλευτής της Χ.Α.

Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια υπογραμμίζεται ότι "τον κ. Μπούκουρα δεν εκφράζουν οι προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την ελληνική Δικαιοσύνη".

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις τους στο Εφετείο, ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι βουλευτές Π. Ηλιόπουλος και Γ. Γερμενής χαρακτήρισαν αντισυνταγματικές τις έρευνες στα σπίτια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια, έχει ως εξής:

Μας ζητήθηκε από τον βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Ευστάθιο Μπούκουρα, ν' αναλάβουμε την υπεράσπισή του. Το δικηγορικό μας γραφείο πριν αναλάβει την υπεράσπισή του, του έκανε γνωστό ότι ο μόνος φόβος τον οποίο έχουμε, είναι να μην τύχει η ποινική αυτή υπόθεση, πολιτικής εκμετάλλευσης από τον οιοδήποτε.

Στον κ. Μπούκουρα καταστήσαμε γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι το δικηγορικό μας γραφείο σέβεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της, καθώς επίσης ότι εκτιμούμε τις δύο εφέτες - ανακριτές κ.κ. Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα και Μαρία Δημητροπούλου-Ανδρεάδου και τους δύο Εισαγγελείς κ.κ Ισίδωρο Ντογιάκο και Χρήστο Παπαγεωργίου.

Καταστήσαμε σαφές στον κ. Μπούκουρα ότι από την στιγμή που θα αναλάβουμε την υπεράσπισή του, μόνο το δικηγορικό μας γραφείο θα προβαίνει σε αναφορές και ανακοινώσεις που θα αφορούν την υπόθεση και την υπεράσπισή του και δεν θα επιτρέπουμε σε οιονδήποτε άλλο να κάνει ανακοινώσεις και αναφορές που αφορούν τον εντολέα μας.

Ο κ. Μπούκουρας απεδέχθη ανεπιφύλακτα αυτές τις προϋποθέσεις για να αναλάβουμε την υπεράσπισή του και έτσι τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες του δικηγορικού μου γραφείου, μελετούμε μια ογκωδέστατη δικογραφία χιλιάδων σελίδων εκ των οποίων μόνο 18 σελίδες, αφορούν τον κ. Μπούκουρα.

Κατόπιν των ως άνω δηλώνουμε ότι τον κ. Μπούκουρα δεν εκφράζουν οι προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εγώ προσωπικά επί 39 χρόνια και οι συνεργάτες του δικηγορικού μας γραφείου σεβόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και ανεξαρτήτως του τι σκοπούς έχουν οι διάφοροι πολιτικοί φορείς που εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος, θα επικρατήσει το δίκαιο και η νομιμότητα".

Αργότερα, το βράδυ της Παραασκευής, ο ίδιος ο κ. Μπούκουρας επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μέσω ανακοίνωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Επειδή δημιουργήθηκαν διάφορες παρερμηνείες από τους γνωστούς κύκλους της παραπληροφόρησης μετά την δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του δικηγόρου μου κυρίου Αλέξη Κούγια έχω να δηλώσω ότι:

Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκλεγμένος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, του οποίου αποτελώ αναπόσπαστο μέλος. Ουδέποτε διαχώρισα την θέση μου από τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματός μου. Σέβομαι απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία από τις έρευνες στις οικίες των Παππά και Κασιδιάρη

SHARE:

24Media Network