Διαψεύδει κατηγορηματικά η Διαμαντοπουλου τα περί ένταξης στη ΝΔ

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Διαμαντοπουλου τα περί ένταξης στη ΝΔ

Διαψεύδει η ΝΔ. Η πρόεδρος του Δικτύου, τονίζει ότι η πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” που έχει αναλάβει με Ραγκουση και Φλωριδη, συνεχίζει σταθερά προσηλωμένη στο στοχο αναγέννησης του προοδευτικού χώρου

Διαψεύδει τις πληροφορίες πως συνομιλεί με τη Νέα Δημοκρατία και ότι θα ενταχθεί στα γαλάζια ψηφοδέλτια, η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη Αννα Διαμαντοπουλου, η οποία έχει αναλάβει την πρωτοβουλία "'Ωρα αποφάσεων" μαζί με τους κ.κ. Φλωρίδη και Ραγκούση.

"Η Πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” που αφορά την συμβολή μας στην αναγέννηση του προοδευτικού χώρου, έχει ζωή μόλις 15 μέρες. Αρκετές όμως για να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις, ζυμώσεις και βέβαια επιθέσεις και σενάρια. Όλα κατανοητά στην πολιτική αλλά για όλα υπάρχουν όρια. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλα τα περί ένταξης ή ακόμα και συνομιλιών σε οποιοδήποτε κόμμα, πόσο μάλλον της Νέας Δημοκρατίας. Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο στόχο που περιγράψαμε μόλις πριν από λίγες μέρες", αναφέρει στην ανακοίνωση της ή πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη", αναφέρει στην ανακοίνωση της ή πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αξίζει σημειωθεί ότι η κα Διαμαντοπούλου, με ανάρτησή της και στο Twitter, διέψευσε ότι θα μπει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και έκανε λόγο για "σενάρια".

Πηγές της ΝΔ διέψευδαν επίσης κατηγορηματικά ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με την κα. Διαμαντοπούλου και ό, τι συζητούν ένταξή της στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΝΔ συζητάει με τη Διαμαντοπούλου

SHARE:

24Media Network