Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιθέμενη συνάντηση Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου και Μ. Λάτση

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ υποτιθέμενη συνάντηση Τσίπρα με Γ. Αγγελοπούλου και Μ. Λάτση
Greek President Karolos Papoulias received Alexis Tsipras, leader of Greece's far-left Syriza party, at the Presidential palace, in Athens, on Nov. 3, 2014 / , , 3 , 2014 Sooc

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για δημοσίευμα ιστοσελίδας περί δήθεν πριβέ συνάντησης Α. Τσίπρα-Γ. Αγγελοπούλου-Μ. Λάτση. Ζητά άμεση ανάκλησή του

Για “ψευδές” ρεπορτάζ και σειρά επιθέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφερόμενη σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida, που αναφέρεται σε συνάντηση του Α. Τσίπρα με την κ. Γ. Αγγελοπούλου και την κ. Μ. Λάτση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα “ανακαλύπτει” συναντήσεις και διαφωνίες εντός του κόμματος, με μεγάλη ευκολία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία”.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα