Διαψεύδει το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τα περί αντιπαραθέσεων με κυβέρνηση και Κωνσταντοπούλου

Διαψεύδει το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τα περί αντιπαραθέσεων με κυβέρνηση και Κωνσταντοπούλου

Τι ανακοίνωσε το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα περί αντιπαραθέσεων με την κυβέρνηση και την πρόεδρο της Βουλής

Σε διάψευση των όσων κυκλοφορούν περί αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση και την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωση, που εξέδωσε την Πέμπτη (21/05), η ΚΟ του κόμματος ξεκαθαρίζει ότι δεν ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, επισημαίνοντας ότι όλοι αγωνίζονται από τη θέση τους, για το καλό της χώρας.

"Το τελευταίο διάστημα μερίδα των ΜΜΕ επικεντρώνει σε διάφορες δήθεν αποκαλυπτικές ειδήσεις, που επιχειρούν να προβάλουν ένα κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης, του προεδρείου της Κ.Ο. και της προέδρου της Βουλής, γύρω από ζητήματα της επικαιρότητας.

Το προεδρείο της Κ.Ο. δηλώνει κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι με βάση τους διακριτούς ρόλους του κάθε επιπέδου αγωνιζόμαστε όλοι σταθερά για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων", αναφέρει η ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network