Δήμαρχος Λαμίας: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

Δήμαρχος Λαμίας: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής

Δεν θέλει να αφήσει τη Βουλή ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαμιέων

"Εφόσον διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εντολή των δημοτών και των συμπολιτών μου να είμαι ο επόμενος δήμαρχος δεν θα παραιτηθώ της βουλευτικής ιδιότητας".

Αυτό δηλώνει στον τοπικό ραδιοσταθμό FM1, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαμιέων και βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης. Συμπληρώνει μάλιστα πως περιμένει "απαντήσεις και από άλλες πηγές" αφήνοντας να εννοηθεί ότι αναμένει τις νομικές επεξεργασίες.

Σπεύδει πάντως να επαναλάβει πως "σε καμία περίπτωση δεν θα θέσω σε κίνδυνο την επιλογή των συμπολιτών. Πρώτα είναι αυτό και μετά είναι η θέλησή μου να μείνω στη Βουλή όσο περισσότερο μπορώ…" όπως χαρακτηριστικά τόνισε προσθέτοντας συγχρόνως ότι πρόθεσή του είναι να συμβάλει στην κατεύθυνση να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι είναι βουλευτής της αντιπολίτευσης (σσ ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα "Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές") αλλά σε ό,τι αφορά την πιθανότητα εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή σημειώνει με νόημα πως «το σύστημα κάνει ό,τι μπορεί. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα. Προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αδιέξοδα. Δεν είναι οι συνάδελφοί μου, όλοι οι συνάδελφοί μου απ' όλα τα κόμματα, ό,τι καλύτερο. Εγώ προτιμώ τις καθαρές τις ξεκάθαρες κουβέντες. Είμαι υπέρ των εκλογών".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network