Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης

Στιγμιότυπο στο περιστύλιο της Βουλής,τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή μετά την προκήρυξη των εκλογών για τον Οκτώβριο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο στο περιστύλιο της Βουλής,τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης Καραμανλή μετά την προκήρυξη των εκλογών για τον Οκτώβριο.Στην φωτογραφία ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ,Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Με αποχώρηση από την κυβέρνηση συνεργασίας απειλεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία σε περίπτωση συμφωνίας με παράγωγο του όρου "Μακεδονία"

Σε συνέντευξή του στο "Ράδιο 9" το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε πως πρόθεση του είναι να προτείνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την ονομασία των Σκοπίων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση απειλεί με παραίτηση.

Ο κ. Καρατζαφέρης πρόσθεσε μάλιστα πως "σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα ξεφύγω από τις καταστατικές εντολές του κόμματός μου και δεν νομίζω ότι βουλευτής της Μακεδονίας μπορεί να ξεφύγει από τα νόμιμα".

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε λάθος την επίσκεψη του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν στην Ελλάδα, παραμονές της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς - όπως είπε - θα φουντώσει την αντίδραση.

SHARE:

24Media Network