Δούρου και Πλούταρχος δεν συναντήθηκαν ποτέ για ντοκιμαντέρ 1.000.000 ευρώ. Πληροφορίες του News 247

Δούρου και Πλούταρχος δεν συναντήθηκαν ποτέ για ντοκιμαντέρ 1.000.000 ευρώ. Πληροφορίες του News 247

Μικρότερο το ποσό που συζητήθηκε, σε συνάντηση της δημοσιογράφου που πρότεινε την παραγωγή, και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη

Σε συνέχεια της διάψευσης του τραγουδιστή κ. Γιάννη Πλούταρχου όσον αφορά δημοσίευμα της Espresso που τον ήθελε να συναντά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, βάσει πληροφοριών του News 247, το θέμα έχει ως εξής:

Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με το γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής ζητώντας συνάντηση, αίτημα που παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη. Στη συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου,  δεν παραβρέθηκε ο κ. Πλούταρχος.

Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της δημοσιογράφου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής, με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η πρόταση, της οποίας η χρηματοδότησή ήταν κατά πολύ μικρότερη από του αναφερθέντος 1.000.000, δεν έγινε δεκτή.

Το επίμαχο δημοσίευμα

Το δημοσίευμα ανέφερε, ότι η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ενημερώθηκε από συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη δημοσιογράφο, οι οποίοι της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ντοκιμαντέρ, που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ η δημοσιογράφος θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, με το κόστος να ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοφιλής τραγουδιστής με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, διέψευσε το δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συναντήθηκε ποτέ με την Περιφερειάρχη Αττικής και δεν έκανε καμία πρόταση ούτε ζήτησε χρήματα.

"Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών", έγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής, προσθέτοντας μεταξύ άλλων:

"Ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην αντεπίθεση ο Πλούταρχος. Διαψεύδει ότι ζήτησε χρήματα από τη Ρ. Δούρου για ντοκιμαντέρ

SHARE:

24Media Network