Δούρου: Τα δισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων

Η Ρένα Δούρου
Η Ρένα Δούρου EUROKINISSI

Η Ρένα Δούρου άσκησε δριμεία κριτική στις προηγούμενες-προ του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνήσεις και τόνισε ότι πλέον το δίκιο γίνεται πράξη.

Με ποστάρισμα ξέσπασμα στο facebook, η Ρένα Δούρου επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία χωρίς να κατονομάζει κάνοντας λόγο για δισεκατομμύρια που εξαφανίστηκαν επί των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Το ποστάρισμα της περιφερειάρχη ατικής έχει ως εξής: "Επειδή οι πράξεις έχουν σημασία και όχι τα λόγια και κυρίως όταν οι πράξεις αυτές είναι δίκαιες, αυτό που είναι σίγουρο και πλέον (και) με τη βούλα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει, ούτε θα έχει σκελετούς στη ντουλάπα του. Τα δύο κόμματα που επί 40 χρόνια κυβερνούσαν την χώρα δεν πρέπει να έχουν απλά «ντουλάπα» αλλά ολόκληρο «κοιμητήριο».

ADVERTISING

Τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν επί κυβερνήσεών τους και ήταν χρήματα του ελληνικού λαού που καλείται τώρα να πληρώσει και με τόκο.

Απλά, κατανοητά και δίκαια πράγματα. Οσο κι αν κάποιοι θέλουν να «κουκουλώσουν» καταστάσεις, να δημιουργήσουν fake news και να ρίξουν λευκά σεντόνια για να μη φαίνεται η «ντουλάπα» τους, να θυμούνται πως το κακό και η αδικία αργά ή γρήγορα ανακαλύπτονται και η δικαιοσύνη επιβάλλεται.

Το δίκαιο γίνεται πράξη. Τώρα, από Ταύρο μεριά ας δουν τι γίνεται στη αρένα τους και ανάμεσα στους «ταύρους» τους που δεν μαζεύονται και ας αφήσουν (επιτέλους) την περίφημη «ομάδα της αλήθειας» να γράψει και καμιά αλήθεια και εμείς εδώ είμαστε αν χρειαστούν καμιά βοήθεια να τους θυμίσουμε τι είναι και τι σημαίνει αλήθεια…

SHARE:

24Media Network