Δρίτσας σε Κασσελάκη: Να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ και να ιδρύσει νέο κόμμα

Διαβάζεται σε 1'
Θοδωρής Δρίτσας
Θοδωρής Δρίτσας EUROKINISSI

Να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο Θοδωρής Δρίτσας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τις διαγραφές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις διαγραφές στις οποίες ανακοίνωσε ότι προχωρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο facebook ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο κ. Δρίτσας πήρε θέση στην εσωκομματική αντιπαράθεση που φαίνεται να φτάνει στα άκρα στον ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποχωρήσει εκείνος από το κόμμα και να φτιάξει δικό του κόμμα.

“Λέμε συχνά ότι η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη δημοκρατική διέξοδο στο διαγραφόμενο αδιέξοδο, από το να συνειδητοποιήσει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το κακό που ήδη έχει κάνει με τις επιλογές του και τα προσωπικά σχέδιά του και να πάρει τη γενναία απόφαση να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και να ιδρύσει ένα νέο κόμμα, όπως το θέλει. Να αφήσει δηλαδή ελεύθερο το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του κόμματός μας να αναζητήσει ενωτικές διεξόδους μέσα από διαφωνίες, όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει δεκαετίες τώρα. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!..” σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Δρίτσας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα