Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών δήμαρχος Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών δήμαρχος Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης
Eurokinissi

Ήταν Δήμαρχος Νέου Ψυχικού για 16 χρόνια, ενώ διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Το "αντίο" του Γιώργου Πατούλη.

Έφυγε από την ζωή ο επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχος Νέου Ψυχικού,Θάνος Βεζυργιάννης. Ήταν μία σπουδαία αυτοδιοικητική προσωπικότητα που άφησε έντονο το στίγμα του με το σπουδαίο έργο που προσέφερε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ είχε διατελέσει και Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης θέλησε να πει το δικό του “αντίο” στον εκλιπόντα, αποχαιρετώντας τον με ένα ξεχωριστό μήνυμα:

“Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης στην είδηση του θανάτου του δήλωσε : “Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με έντονη παρουσία στη δημόσια ζωή του Δήμου μας έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Θ. Βεζυργιάννης 16 χρόνια Δήμαρχος του Ν. Ψυχικού, ο οποίος με τις δυναμικές παρεμβάσεις σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και αστικές αναπλάσεις έδωσε σε αυτό τη μοναδική φυσιογνωμία ενός ξεχωριστού οικιστικού ιστού. Η απουσία του μας λυπεί ιδιαίτερα! Το όραμα του και έργο του είναι παρόν και είναι μια ιδιαίτερη παρακαταθήκη για μας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα