Εφορμά επί δικαίων και αδίκων

Εφορμά επί δικαίων και αδίκων
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ) MotionTeam

Για πανικόβλητη κυβέρνηση κάνει λόγο ο υπεύθυνος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνουν πως η κυβέρνηση εφορμά επί δικαίων και αδίκων, αναφερόμενοι στη συνέντευξη του κ. Βενιζέλου

“Η κυβέρνηση μετά από ανικανότητα και φαυλότητα μηνών, πανικόβλητη πλέον, βρίσκεται ξανά στο ίδιο σημείο κάνοντας τα ίδια λάθη. Αντί να περιορίσει τις δημόσιες δαπάνες και να προχωρήσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα περιορίζουν την παρέμβαση του κράτους στην οικονομία, για πολλοστή φορά επιλέγει την υπερφορολόγηση των συνηθισμένων και εξαντλημένων ιδιωτών”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Από την άλλη πλευρά, οι Οικολόγοι Πράσινοι σημειώνουν:

“Αφού η κυβέρνηση αδυνατεί να αγγίξει τις γκρίζες περιουσίες, εφορμά για μια ακόμα φορά επί δικαίων και αδίκων, χωρίς κανένα κριτήριο.

Χαρατσώνει την ιδιοκτησία οποιουδήποτε ακινήτου ανεξάρτητα από τον πλούτο του κάθε ιδιοκτήτη και τον τρόπο που αποκτήθηκε, οδηγώντας σε βαθύτερη ύφεση”, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης.

  

  

   

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα