Ειδική συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου ζητά η Γεννηματά

Ειδική συνεδρίαση της Βουλής στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου ζητά η Γεννηματά
Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πραγματοποιείται το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει ρελάνς στο ΣΥΡΙΖΑ που σχεδίαζε εκδήλωση παρουσία Τσίπρα

Ειδική συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων για να αποτίσει φόρο τιμής στον Ανδρέα Παπανδρέου ζητά με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η κ.Γεννηματά χαρακτηρίζει στην επιστολή της θετική την πρωτοβουλία του κ. Βούτση για την οργάνωση εκδήλωσης μνήμης στις 23 Ιουνίου για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Χαρακτηρίζει όμως επίσης αυτονόητο, της εκδήλωσης να προηγηθεί ειδική συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, στην οποία θα πρέπει να κληθούν να μιλήσουν αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων και της Κυβέρνησης και στη συνέχεια να γίνουν τα εγκαίνια της σχετικής έκθεσης που διοργανώνει η Βουλή.

Έτσι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τη ρελανς από το ΣΥΡΙΖΑ που σχεδίαζε την εκδήλωση παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, διεκδικώντας για εαυτόν το ρόλο του εκφραστή της κεντροαριστεράς, στο πλαίσιο και της προσέγγισης με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα