Εκτός (γραφείων) Βουλής οδήγησε τον Μεϊμαράκη η ήττα στις εκλογές

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ- Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ .(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ- Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ .(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Βουλή αποφάσισε να του χορηγήσει γραφείο για πρώτη φορά εκτός του Μεγάρου. Ο Κυριάκος παρέλαβε επισήμως το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μετά την απώλεια του προεδρικού θώκου στη ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχασε τελικά και το…γραφείο του στη Βουλή την ώρα που ο νικητής των γαλάζιων εκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης παράλαβε και επισήμως το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο.

Το Προεδρείο της Βουλής που ανέμενε την έκβαση των εσωκομματικών εκλογών για να ανακατανείμει τις αίθουσες των γραφείων χορήγησε και επισήμως το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ταυτόχρονα, όμως, αποφάσισε να διαθέσει στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη γραφείο εκτός του Μεγάρου της Βουλής. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης θα μετακινηθεί στο κτίριο της οδού Αμαλίας. Η απόφαση είναι σύμφωνη με τον κανονισμό της Βουλής και σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθη με τη συνάινεση του κ. Μεϊμαράκη, Πρόκειται, όμως, για την πρώτη φορά που ένας πρώην πρόεδρος της Βουλής που παραμένει βουλευτής μετακινείται εκτός Μεγάρου. Κύκλοι του Προεδρείου της Βουλής ανέφεραν, πάντως, ότι αν επιθυμεί η ΝΔ μπορεί να διαθέσει στον κ. Μεϊμαράκη κάποιο από τα δικά της γραφεία μέσα στο Μέγαρο της Βουλής.

Το γραφείο που διατηρούσε ο κ. Μεϊμαράκης στο ισόγειο της Βουλής θα δοθεί, πάντως, στην Ένωση Κεντρώων. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Κεντρώων είχε ζητήσει επανειλημμένως να της διατεθούν γραφεία κοντά στην αίθουσα της Ολομέλειας. Γραφεία στο κεντρικό Μέγαρο της Βουλής και συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο θα λάβουν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Στάθης Παναγούλης και Νίκος Νικολόπουλος που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αντίστοιχα.

SHARE:

24Media Network