Ελένη Γερασιμίδου για την παραίτησή της: "Ένα βολικό παραμύθι"

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

"Όσο για την παραίτησή μου…έχετε απόλυτο δίκιο. Ήρθε τη νύχτα ένα απόσπασμα οπλισμένο…" γράφει μεταξύ άλλων με σκωπτικό ύφος η Ελένη Γερασιμίδου.

Με κείμενό της στην Κατιούσα η Ελένη Γερασιμίδου τοποθετείται για την παραίτησή της από τη βουλευτική έδρα μετά την εκλογή της.

Γράφει η ίδια σχετικά, με κριτικό ύφος:

"Γεννήθηκα σε μία οικογένεια διακεκριμένων προδοτών της πατρίδας μας μια και ανήκαν στις τάξεις των λεγόμενων συμμοριτών κι εχθρών της χώρας. Ανατράφηκα με την φαρμακερή ιδεολογία του κομμουνισμού. Στη μετέπειτα ζωή μου εκμεταλλεύτηκα όλα τα προνόμια που μου παρείχε αυτή η τοποθέτηση και με την πάροδο του χρόνου κατέκτησα τον περιβόητο τίτλο celebrity που με κατέστησε άξια ακόμα και να πολιτευτώ. Και βέβαια πού θα πολιτευόμουν; Θέλει και ρώτημα;

Με το κόμμα που είναι υπεύθυνο για όλα και κυρίως που ξαναβγήκε η δεξιά μετά από μια τόσο αριστερή κυβέρνηση. Με το κόμμα που τα μέλη και οι οπαδοί του ψηφίζουν τυφλά μόνο celebrities χωρίς πολιτική σκέψη και ταξική συνείδηση. Επίσης πρέπει με την ευκαιρία να πω τι ρόλο έπαιξε και η ομορφιά μου! Όσο για την παραίτησή μου…έχετε απόλυτο δίκιο. Ήρθε τη νύχτα ένα απόσπασμα οπλισμένο… Και πέρασαν αυτοί καλά…".

Θυμίζουμε ότι η ίδια παραιτήθηκε και τη θέση της παίρνει ο κ. Γκιόκας, καθώς όπως δήλωσε δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων για να ανταποκριθεί στα βουλευτικά της καθήκοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: K.K.E
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραιτήθηκε υπέρ του Γκιόκα η Γερασιμίδου: "Δεν έχω το χρόνο να ανταποκριθώ"

SHARE: