Ενεργοποιείται και ανοίγει τα φτερά του το Δίκτυο Προοδευτικών Πολιτών Ευβοίας

Ενεργοποιείται και ανοίγει τα φτερά του το Δίκτυο Προοδευτικών Πολιτών Ευβοίας

Τι είναι και τι θέλει να πετύχει το Δίκτυο Προοδευτικό Πολιτών Ευβοίας και γιατί ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια.

Για να απαντήσουμε στην ερώτηση το Δίκτυο Προοδευτικών Πολιτών Ευβοίας είναι ένα φόρουμ Προοδευτικών ανθρώπων που ξεπερνά τα στενά κομματικά πλαίσια και συζητά και συνδιαλέγεται με θεσμικούς φορείς, κινήματα, συλλόγους και συλλογικότητες αλλά και ενεργούς πολίτες πάνω σε ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Έχει ανοίξει θεματικές σχετικές με την υγεία, την οικονομία και το περιβάλλον, με έμφαση στο θέμα των ανεμογεννητριών που μας απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια, μιας και μετατρεπόμαστε ως νόμος στην Πτολεμαΐδα των ΑΠΕ.

Βεβαίως διαπιστώνουμε με χαρά ότι τις εκδηλώσεις μας δεν παρακολουθούν μόνο Ευβοείς αλλά και πολλοί άλλοι ενεργοί πολίτες ανά την επικράτεια Και αυτό θεωρούμε ότι συμβαίνει γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και τέτοια φόρουμ προάγουν τον ψύχραιμο, ειλικρινή διάλογο που καταλήγει σε προτάσεις και σε κοινούς τρόπους δράσεις.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βάζουμε τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας με στόχο την ενημέρωση αλλά κυρίως την διαμόρφωση προτάσεων και την κοινή δράση.

Για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας μπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και την ομάδα μας: Δίκτυο Προοδευτικών Πολιτών Ευβοίας στις οποίες μπορείτε και να εγγραφείτε.

Επίσης μπορείτε να πάρετε μέρος και στο ψήφισμα για τα αιολικά πάρκα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network