Έντονες αντιδράσεις για τις προσλήψεις Κατρούγκαλου

Έντονες αντιδράσεις για τις προσλήψεις Κατρούγκαλου

Πώς αντέδρασαν τα πολιτικά κόμματα στα νέα δημοσιεύματα για προσλήψεις συμβούλων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Βολές στον Γιώργο Κατρούγκαλο αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική κάλυψη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, μετά το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα,. σύμφωνα με το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προσέλαβε τέσσερις συνεργάτιδές του δικηγορικού γραφείο που διατηρεί στο υπουργείο ως συμβούλους.

Αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωση: Υπουργός Κατρούγκαλος! Γεφυρώνει τις πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές και πολιτικές. Το δίπτυχο του άδολου "αντιμνημονιακού" αγώνα. Και τώρα είναι έτοιμος για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης σε υγιείς βάσεις! Η σκληρή προστασία με την οποία τον περιβάλει ο Αλ. Τσίπρας απηχεί προφανώς την ταύτισή τους στο πλαίσιο του νέου πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από πλευράς του Σταυρός Θεοδωράκης, μιλώντας στα όργανα του Ποτάμιου, αναφέρθηκε στον κ. Κατρούγκαλο, χωρίς να τον κατονομάσει, διερωτώμενος "σε τι διαφέρει από τους προηγούμενους αυτή η κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει τον κρατικό μηχανισμό ως εκλογικό λάφυρο, που βάζει αποτυχημένους πολιτευτές στις γενικές γραμματείες και τα παιδιά του κόμματος συμβούλους στα υπουργεία; Ποια είναι μέχρι σήμερα η σύγκρουση με τα συμφέροντα, που είναι το νέο ήθος; Η ταρίφα 12% στην αντιμνημονιακή δημαγωγία;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τιτιβίσματα 'ειρωνείας' φέρνουν σε αντιπαράθεση Κατρούγκαλο - Μητσοτάκη

Κατρούγ-καλος στους διορισμούς. Έβαλε συνεργάτιδες της εταιρίας του στο υπουργείο

Κατρούγκαλος: Πού είναι το σκάνδαλο; Προσπαθούν να σπιλώσουν νέους επιστήμονες

SHARE: