Επαφές Κουβέλη με κορυφαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτξης Κουβέλης εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό. 
Η σύσκεψη ήταν συμβολικά η πρώτη ενέργεια του πρωθυπουργού μετά την απόφαση του Eurogroup.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτξης Κουβέλης εξέρχεται από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό. Η σύσκεψη ήταν συμβολικά η πρώτη ενέργεια του πρωθυπουργού μετά την απόφαση του Eurogroup. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Επαφές με κορυφαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες θα έχει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης

Συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ομιλία σε Έλληνες που ζουν στο Βέλγιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στις Βρυξέλλες.

Ο Φώτης Κουβέλης συναντάται το μεσημέρι της Τρίτης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και εν συνεχεία με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα.

Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα συζητήσει για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις με την επίτροπο Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη.

Την Τετάρτη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Φώτη Κουβέλη με τον Ευρωπαίο επίτροπο Λάζλο Άντορ, υπεύθυνο για τα θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση Ελλήνων που διαμένουν στις Βρυξέλλες.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Κουβέλη ολοκληρώνεται την Πέμπτη με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας και συνάντηση με τον Ευρωπαίο επίτροπο σε θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χάν.

SHARE:

24Media Network