Τόσκας: Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Κύπριο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης , Ίωνα Νικολάου. Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τηλεφωνική συνομιλία της πρέσβεως του Ισραήλ με τον Ν. Τόσκα για την πρόσφατη επίθεση με μπογιές στην ισραηλινή πρεσβεία

Η πρέσβυς του Ισραήλ, Ιρίτ Μπέν-Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, "για το θέμα της πρόσφατης επίθεσης με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα από την οργάνωση «Ρουβίκωνας»".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, "κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Υπουργός καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη".

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, "η Πρέσβυς ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την γρήγορη αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την επίθεση και μετέφερε αίτημα της κυβέρνησής της για την σύλληψη των δραστών".

ADVERTISING
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ

SHARE:

24Media Network