Επικοινωνίες Μητσοτάκη με Τριντό και Μόρισον για επενδύσεις, ομογένεια

Επικοινωνίες Μητσοτάκη με Τριντό και Μόρισον για επενδύσεις, ομογένεια
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο Καναδός πρωθυπουργός και ο Αυστραλός πρωθυπουργός επικοινώνησαν με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να τον συγχαρούν για την εκλογή του - Η έμμεση αναφορά με Τριντό στις Σκουριές.

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρωθυπουργό του Καναδά Justin Trudeau και με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας Scott Morisson είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για εμβάθυνση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Καναδά, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, δεδομένης της ήδη ισχυρής επενδυτικής παρουσίας του Καναδά στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι στις Σκουριές δραστηριοποιείται καναδική εταιρεία και πως η νέα κυβέρνηση έχει στις προτεραιότητες της να προχωρήσει ομαλά και αυτή η επένδυση.

Τόνισαν επίσης τον ξεχωριστό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, η οποία αποτελεί ισχυρή γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morisson τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, ως συνδετικού κρίκου των δύο χωρών, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να απελευθερώσει η ενεργότερη δραστηριοποίησή της για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας, με έμφαση στον οικονομικό τομέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα