Κουμουτσάκος: Επιτέλους, η κυβέρνηση να προβληματιστεί σοβαρά για την τουρκική προκλητικότητα

Κουμουτσάκος: Επιτέλους, η κυβέρνηση να προβληματιστεί σοβαρά για την τουρκική προκλητικότητα
O τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος Eurokinissi

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος στηλίτευσε την τουρκική προκλητικότητα και κάλεσε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει "τον ερασιτεχνικός τρόπο που την αντιμετωπίζει".

Το γεγονός ότι το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι παρενοχλήθηκε από τουρκικά μαχητικά δεν πέρασε ασχολίαστο από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο τομεάρχης εξωτερικών του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε πως “δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η τουρκική προκλητικότητα εκδηλώνεται ακόμα και κατά εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας.

Ούτε η πρώτη φορά που η Άγκυρα αγνοεί προκλητικά ακόμη και τις ημέρες που οι Έλληνες γιορτάζουν την Ιστορία και τη θρησκεία τους.”

Επίσης, ο κύριος Κουμουτσάκος είπε: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη αυτήν τουρκική πρακτική. Ελπίζουμε η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά από τη συμπεριφορά αυτήν της Άγκυρας ώστε να εγκαταλείψει τις επιφανειακές ερμηνείες και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει. Θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα