Επίθεση – κλοπή από χάκερς στην Όλγα Γεροβασίλη

Επίθεση – κλοπή από χάκερς στην Όλγα Γεροβασίλη
Όλγα Γεροβασίλη eurokinissi

Συνδέει το γεγονός με την υπόθεση των υποκλοπών η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση από χάκερς την οποία συνδέει με την υπόθεση των υποκλοπών δέχθηκε σήμερα η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αποσπάστηκαν χρηματικά ποσά από βουλευτικούς λογαριασμούς της, ενώ υπάρχει επίθεση στα social media που διατηρεί.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Όλγα Γεροβασίλη «σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες».

Αναφέρει πως «ή δη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης». Σημειώνει ότι έχει προσφύγει στις αρμόδιες αρχές αναφέροντας ότι «έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων».

Θυμίζουμε ότι η Όλγα Γεροβασίλη έχει προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές επειδή το όνομά της βρέθηκε στην λίστα παρακολουθούμενων που έχει δει το φώς της δημοσιότητας. 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα