Επίθεση Τσελίκ σε Ελλάδα και Μητσοτάκη: “Είναι προκλητικός”

Επίθεση Τσελίκ σε Ελλάδα και Μητσοτάκη: “Είναι προκλητικός”
Ο Ομέρ Τσελίκ AP

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος AKP επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα και τον Ελληνα Πρωθυπουργό.

Δεν είναι η πρώτη φορά, προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία. Ο Ομέρ Τσελίκ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ελλάδας αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας τη συνήθη τουρκική ρητορική.

“Ο Μητσοτάκης αντιμετωπίζει πολιτικές δυσκολίες στο εσωτερικό του και γι’ αυτό δημιουργεί εντάσεις με προκλητικές δηλώσεις στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι να κατασπαταλούν τα χρήματα του ελληνικού λαού” τόνισε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος AKP αρχικά για να συνεχίσει στον ίδιο τόνο:

Η Ελλάδα δεν θέλει το διάλογο, διαρκώς βρίσκει αφορμές για να ξεφύγει. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει μετριοπαθή και κατασταλαγμένη προσέγγιση. Η Ελλάδα θέλει πάντα και κάποιον δίπλα της στο διάλογο. Και συνεχώς στην Ελλάδα λέγονται ψέμματα για την Τουρκία”.

Ο Τσελίκ αναφέθηκε και στο προσφυγικό: “Οι Ελληνες εμβολίζουν συνεχώς βάρκες με πρόσφυγες. Και σ’ αυτό λένε ψέμματα. Τους αφήνει να πεθάνουν. Εμείς είμαστε πάντα εδώ αν οι Ελληνες θέλουν διάλογο γιατί είμαστε χώρα που στηρίζει τη διπλωματία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα