Έρη Ρίτσου: Το ΚΚΕ δεν εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία

Έρη Ρίτσου: Το ΚΚΕ δεν εξισώνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία
Έρη Ρίτσου Facebook

Η υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο κόμμα.

“Δεν εξισώνει το ΚΚΕ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ότι μπορεί για να ταυτιστεί με την πολιτική της ΝΔ” δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η Έρη Ρίτσου.

Η υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ μίλησε για την απόφασή της να κατέβει στο στίβο της πολιτικής, λέγοντας ότι επέλεξε το συγκεκριμένο κόμμα γιατί έχει ως στόχο του μια δίκαιη και σωστή κοινωνία όπου δεν υπάρχει εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο.

Σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον Περισσό, σχολίασε ότι τα διλήμματα που μπαίνουν στους πολίτες είναι ψεύτικα καθώς και ότι ο δρόμος που έχει διαλέξει το κόμμα της δεν είναι ο εύκολος.

“Το ΚΚΕ δε λέει σε κανέναν ψήφισέ με για να σε σώσω. Λέει αγωνίσου, πάλεψε, κανένας δε θα σε σώσει αν εσύ δεν κινηθείς. Αυτό όμως δεν είναι ελκυστικό. Οι άνθρωποι προτιμούν να πάνε μια φορά στα 4 χρόνια να ψηφίσουν θεωρώντας ότι κάποιος άλλος θα τους λύσει τα προβλήματα, κάτι που δεν έχει γίνει βέβαια ποτέ” είπε χαρακτηριστικά η κα. Ρίτσου η οποία πρόσθεσε ότι για το ΚΚΕ το θέμα δεν είναι οι συμμαχίες κορυφής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα