Ερώτηση 46 βουλευτών της ΝΔ για τον Αρτεμίου

Discussion and voting regarding the broadcasting stations licensing bill, at the plenary hall of the Greek parliament, on Oct. 24, 2015. /           ,  24 , 2015.
Discussion and voting regarding the broadcasting stations licensing bill, at the plenary hall of the Greek parliament, on Oct. 24, 2015. / , 24 , 2015. SOOC

Οι βουλευτές ρωτούν τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Επικρατείας για τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Κύπριο δικηγόρο

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς Επικρατείας και Δικαιοσύνης, Νίκο Παππά και Νίκο Παρασκευόπουλο, σχετικά με τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον Κύπριο δικηγόρο, Αρτέμη Αρτεμίου, κατέθεσαν 46 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές της ΝΔ, «ο υπουργός Επικρατείας και ο κ. Αρτεμίου, επισκέφθηκαν μαζί τη Βενεζουέλα και είχαν, στο Καράκας, συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας» και καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει, ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Κύπριο δικηγόρο, που, όπως επισημαίνουν, ειδικεύεται στη δημιουργία εξωχώριων εταιριών και το όνομα του περιλαμβάνεται στα Panapa papers.

Οι βουλευτές της ΝΔ, τονίζουν, ότι ο κ. Αρτεμίου, στις 10 Οκτωβρίου είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέμα τη διαπλοκή και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της».

«Ποια η σχέση του κ. Αρτεμίου με την κυβέρνηση; Από πότε ακριβώς γνωρίζεται με τον κ. Παππά; Ποιο ήταν το αντικείμενο της επίσκεψής του στο Μέγαρο Μαξίμου, ποιος ήταν ο λόγος της κοινής επίσκεψής τους στη Βενεζουέλα και ποια άλλα στελέχη ή επιχειρηματίες ήταν μαζί τους», ρωτούν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΝΔ.

(Φωτογραφία Sooc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network