Ες αύριον τα σπουδαία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ες αύριον τα σπουδαία στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi

Την Τρίτη συζητήθηκαν πρωτίστως οι σχέσεις κόμματος και Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Κοινή επιστολή Σκουρλέτη-Γεροβασίλη στους βουλευτές για τους επιστημονικούς συνεργάτες.

Οργανωτικά θέματα του κόμματος, όπως οι αρμοδιότητες των τομεαρχών, τα τμήματα, καθώς και η επικοινωνία μεταξύ Κουμουνδούρου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απασχόλησαν την Τρίτη την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, η οποία εν συνεχεία διέκοψε τις εργασίες της για την Τετάρτη στις 12, οπότε και θα συζητήσει και το καυτό θέμα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της απόσπασης του ενός εκ των δυο επιστημονικών συνεργατών των βουλευτών απευθείας στο κόμμα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας όπως έγραψαν από το πρωί τα «Παιχνίδια Εξουσίας».

Η ΠΓ του κόμματος αποφάσισε την παραχώρηση των επιστημονικών συνεργατών και για το θέμα θα αποσταλεί κοινή επιστολή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και της Όλγας Γεροβασίλη, γραμματέα της ΚΟ, προς όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα