Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Εφετείο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015. Το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως, αποφάσισε την αποφυλάκιση τςη Βίκυς Σταμάτη μετά από 3 χρόνια κράτησης και 6 αιτήματα χωρίς αποτέλεσμα. Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της αφαίρεσης διαβατηρίου, της υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που δήλωσε στο δικαστήριο και της εγγυοδοσίας ύψους 50.000 ευρώ.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Εφετείο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015. Το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως, αποφάσισε την αποφυλάκιση τςη Βίκυς Σταμάτη μετά από 3 χρόνια κράτησης και 6 αιτήματα χωρίς αποτέλεσμα. Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της αφαίρεσης διαβατηρίου, της υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που δήλωσε στο δικαστήριο και της εγγυοδοσίας ύψους 50.000 ευρώ. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Αρχικά μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου εξετάστηκε στο καρδιολογικό τμήμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων του πρώην υπουργού, Λεωνίδα Κοτσαλή, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να αποφασιστεί εαν ειναι σκόπιμο να υποβληθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε καρδιοχειρουργική επέμβαση. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο κατηγορούμενος υπουργός έχει επαφή με το περιβάλλον του, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε θέσει καρδιακό ζήτημα υγείας.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα,  ο πρώην υπουργός είχε επιστρέψει πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού το Νοσοκομείο Αττικό όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος για περίπου δύο εβδομάδες, του έδωσε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο πρόσφατα απέρριψε την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού, με το σκεπτικό ότι ο κατηγορούμενος πράγματι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πίσω στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

SHARE:

24Media Network