Στη Βουλή η ρύθμιση για αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων

ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ  // 3Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ // Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΧΗΓΩΝ // 3Η ΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ // Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τη δυνατότητα αναστολής χρηματοδότησης κομμάτων, των οποίων οι βουλευτές κατηγορούνται για κακουργήματα δίνει νέα νομοθετική ρύθμιση. Τι σημαίνει αυτό μετά τις συλλήψεις των βουλευτών της ΧΑ

Τη Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία σχετικά με την αναστολή χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή βουλευτών τους έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις.

Η απόφαση ελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, του υπουργού Δικαιοσύνης. Χαράλαμπου Αθανασίου, του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, όπου συζητήθηκε η σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Μετά τις συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, η ψήφιση της συγκεκριμένης ρύθμισης θα οδηγήσει σε διακοπή χρηματοδότησης του συγκεκριμένου κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

SHARE: