Εβδομάδα κινητικότητας από Νίκο Κοτζιά

Εβδομάδα κινητικότητας από Νίκο Κοτζιά
Ο Νίκος Κοτζιάς, σε πρόσφατη συζήτηση της Πολιτικής Κίνησης "Πράττω" Eurokinissi

Την Τρίτη παραχωρεί συνέντευξη στην Έλλη Στάη, την Τετάρτη περιοδεύει Κομοτηνή και μιλάει και σε τοπικό κανάλι και την Πέμπτη συναντάται με καθηγητές στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει η αγωγή του για το θέμα της “χρυσής βίζας” και του Σόρος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται από την κυβέρνηση αλλά και τον πολιτικό κόσμο οι τοποθετήσεις του Νίκου Κοτζιά, καθώς αυτή την εβδομάδα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών εμφανίζει έντονη δραστηριότητα.

Ο Ν. Κοτζιάς σήμερα αναμένεται να παραστεί στην επίσημη τελετή εορτασμού της 20ης επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πειραιά -στο ίδρυμα, εξάλλου, είναι καθηγητής- και όπου θα παραστούν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Την Τρίτη, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “Open” και στην Έλλη Στάη, ενώ την Τετάρτη θα περιοδεύσει στην Κομοτηνή, μια ευαίσθητη περιοχή που το “Πράττω” διαθέτει ισχυρό μέρος της δύναμής του και θα παραχωρήσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.

Την Πέμπτη ο Ν. Κοτζιάς θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου μεσημέρι και βράδυ θα του παραθέσουν γεύμα και δείπνο αντιστοίχως, καθηγητές, με τη σύνθεση των τραπεζιών να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όπως ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει και η αγωγή που έχει καταθέσει για τις κατηγορίες που δέχεται για το θέμα της “χρυσής βίζας” και τον Σόρος, θέμα που σχετίζεται ευθέως με τον Πάνο Καμμένο και τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα