Ευχές Παυλόπουλου σε όσους υπηρετούν για την πατρίδα

Ευχές Παυλόπουλου σε όσους υπηρετούν για την πατρίδα
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος AP

Τηλεφωνικές επικοινωνίες είχε νωρίτερα τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με στρατεύσιμους και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων .

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου 5 στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με έδρα τη Νέα Βύσσα, με τον Κυβερνήτη της Πυραυλακάτου «Υποπλοίαρχος ΡΙΤΣΟΣ (P-71)» και με τον Αρχηγό του σχηματισμού των Μαχητικών Αεροσκαφών Επιφυλακής στην 130 Σμηναρχία Μάχης.

Ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα, και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας μας, αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν στον Ειρηνικό και στη Σινική Θάλασσα και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα