Φ. Γεννηματά: Αδιαπραγμάτευτο 'ναι' στο ευρώ. Η ρήξη ισοδυναμεί με καταστροφή για την Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τη νέα πρέοδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 16 Ιουνίου 2915.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τη νέα πρέοδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 16 Ιουνίου 2915. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά επισήμανε σε συνέντευξή της την ανάγκη για συμφωνία και την ανάγκη της παραμονής της χώρας στο ευρώ

"Η Ελλάδα ζει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και όλοι ελπίζουμε, αλλά και προσπαθούμε να συμβάλουμε να μη γίνουν δραματικές οι επόμενες ημέρες και σφραγίσουν τραγικά τα επόμενα χρόνια για τους Έλληνες", αναφέρει μεταξύ άλλων, σε σημερινό της άρθρο στην εφημερίδα «Τα Νέα», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

"Τώρα είναι η στιγμή για τα μεγάλα "ναι" και τα μεγάλα "όχι". Αδιαπραγμάτευτο "ναι" στο ευρώ", υποστηρίζει η κ. Γεννηματά, και ζητά από τον πρωθυπουργό "άμεσα να πετύχει μια συμφωνία που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών".

"Η ρήξη ισοδυναμεί με καταστροφή για την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες, για όλες τις γενιές, για όλες τις κοινωνικές δυνάμεις", καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network