Φάμελλος για δασικούς χάρτες: Έχει αναρτηθεί το 55%, έχει κυρωθεί το 41%

Φάμελλος για δασικούς χάρτες: Έχει αναρτηθεί το 55%, έχει κυρωθεί το 41%
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ) Eurokinissi

Νέα παράταση για αντιρρήσεις σε αναρτημένους δασικούς χάρτες μέχρι τις 28 Ιούνη - Μεταξύ των περιοχών που αφορά η παράταση περιλαμβάνονται και οι πυρόπληκτες περιοχές σε Μάτι και Κινέττα.

Το 55% των δασικών χαρτών έχει αναρτηθεί, ενώ έχει κυρωθεί το 41% των δασικών χαρτών, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έδωσε στους βουλευτές ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος παρουσιάζοντας τροπολογία για νέα παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες σε ορισμένες περιοχές της χώρας. Μάλιστα, ο Σ. Φάμελλος ενημέρωσε ότι ακόμα ένα 3% των δασικών χαρτών είναι έτοιμο για κύρωση μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με την τροπολογία, δίνεται μέχρι τις 28 Ιούνη παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες από περιοχές της Ανατολικής Αττικής, της Βόρειας Αθήνας, της Δυτικής Αττικής, των Κυκλάδων, της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Μαγνησίας και της Καρδίτσας, μεταξύ των οποίων κι από τις πυρόπληκτες περιοχές σε Μάτι και Κινέττα. Η αρχική προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων ήταν στις 8 Μάη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα