Φάμελλος: Το τέλος της πλαστικής σακούλας έπρεπε να έχει εφαρμοστεί εδώ και χρόνια

Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος EUROKINISSI

O αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για το τέλος της δωρεάν παροχής πλαστικής σακούλας και την εναρμόνιση της χώρας μας με τους κανόνες της ΕΕ

Ο Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και αναφέρθηκε στο τέλος της δωρεάν παροχής πλαστικής σακούλας και τόνισε πως το ελληνικό περιβάλλον δεν άντεχε άλλο, η χώρα μας έχει γεμίσει με πλαστικές σακούλες και πολλά είδη πλήττονται από αυτή. “Ήμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε μια απόφαση προστασίας του περιβάλλοντος”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε πως η κυβέρνηση έπρεπε να ακολουθήσει και την ευρωπαϊκή οδηγία, ωστόσο η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη πολιτική, γεγονός για το οποίο “δεν είμαστε περήφανοι”.

Ταυτόχρονα ο κ. Φάμελλος σχολίασε και το ζήτημα με τον Τούρκο αξιωματικό και υπογράμμισε πως η αίτηση της κυβέρνησης για ακύρωση της απόφασης για άσυλο δεν σημαίνει ότι αυτό θα σημαίνει την έκδοση τους στην Τουρκία. “Στη χώρα μας υπάρχει οργανωμένο θεσμικό πλαίσιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα” είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και επανέλαβε την κυβερνητική θέση πως “δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα όσοι εμπλέκονται σε πραξικοπηματικές ενέργειες”.

ADVERTISING

Εν κατακλείδι ο Σωκράτης Φάμελλος επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση κατηγορώντας της πως έχει πέσει σε χαμηλό επίπεδο αδιάβαστης κριτικής που καταντάει επικίνδυνη για την πορεία της χώρας γιατί επιδιώκουν το κακό της, τη στιγμή που θα έπρεπε να καταθέτει προτάσεις για τους πολίτες της.

SHARE:

24Media Network