"Φλερτ" Τζάκρη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου

"Φλερτ" Τζάκρη σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου
EUROKINISSI

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην επίσημη τελετή ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα σχολίασε με άρθρο της η ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη

Ως προσπάθεια προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύεται το σημερινό άρθρο της Θεοδώρας Τζάκρη στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο οποίο δίνει τα εύσημα στον Αλέξη Τσίπρα για την απουσία του στην τελετή ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Πέλλας Θ.Τζάκρη σημειώνει: "Ο κ. Τσίπρας με τη συμβολική του αυτή κίνηση διέσωσε το κύρος του προοδευτικού χώρου, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα, όπως και παλαιότερα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τα εθνικά της δίκαια και να διασφαλίσει τα ειδικά της συμφέροντα εντός της ΕΕ.

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται πως ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε ο κ. Βενιζέλος μπορούν να το πετύχουν. Είναι αλήθεια επίσης ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά στηρίζεται αποκλειστικά από τα ξένα εξωθεσμικά κέντρα των δανειστών και δεν έχει κανένα πραγματικό κοινωνικό έρεισμα στο εσωτερικό της χώρας".

"Η νομιμότητα που απολαμβάνει έως σήμερα έχει ημερομηνία λήξεως τις ευρωεκλογές, στις οποίες θα απολέσει το πιο ουσιαστικό στοιχείο της δημοκρατικής διακυβέρνησης που είναι η νομιμοποίηση" σημειώνει μεταξύ άλλων η κ. Τζάκρη στο άρθρο της. 

SHARE:

24Media Network