Φώφη Γεννηματά: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ"

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φ.Γεννηματά, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου, αναφέρεται στην "κληρονομιά της ιστορικής διαδρομής" του κόμματος, διαμηνύοντας "δεν χαρίζουμε τίποτα και σε κανέναν".

«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να βάλουμε ταφόπετρα στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και πρωταγωνιστεί στη γέννηση του καινούργιου. Γνωρίζει καλά ότι αν δεν υπερβεί τον εαυτό του δεν μπορεί η χώρα και η παράταξη να εισέλθουν στη νέα εποχή», τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε άρθρο της στα «Νέα Σαββατοκύριακο» για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι «νιώθουμε βαριά στους ώμους μας την κληρονομιά αυτής της ιστορικής διαδρομής» και ότι «δεν χαρίζουμε σε κανένα και για τίποτα αυτή την πλούσια κληρονομιά, αλλά και δεν φοβόμαστε ακούγοντας ηχηρά τη βουή των επερχόμενων γεγονότων, να χαράξουμε νέους δρόμους».

Εκφράζει, μάλιστα, «ισχυρή πεποίθηση» ότι «αυτούς τους δρόμους που ακολουθώ, θα επέλεγε ο ιστορικός ιδρυτής και ηγέτης του ΠΑΣΟΚ στην είσοδο μιας νέας εποχής».

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η χώρα έχει επείγουσα ανάγκη ένα νέο συνταγματικό χάρτη, όχι μόνο με τη μορφή μιας αναθεώρησης, αλλά «συνολικής αναδόμησης», η οποία προϋποθέτει «πολιτική αλλαγή όχι με ανακύκλωση ξεπερασμένων αντιλήψεων με στόχο τη νομή της εξουσίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Οι μεταρρυθμίσεις Τσίπρα ακούγονται σαν απειλή

SHARE: